Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här kan du köpa din Airfryer på Black Friday kampanj

Det spås att en Airfryer kan bli årets julklapp. Denna populära köksmaskin tillagar maten på ett hälsosammare sätt du du inte behöver använda någon olja .I denna artikeln listar vi vart du kan köpa en Airfryer på Black Friday rea.


Osäker på vad du ska ge mamma eller pappa i julklapp? En Airfryer är ett hett tips på julklapp till den som älskar god mat. Med hjälp av en Airfryer får du nyttigare mat som lagar sig själv med bara några knapptryck. Här listar vi tre Airfryers som nu är på Black Friday kampanj.

Airfryers på Black Friday kampanj

Champion AeroFryer
Just nu är Champion AeroFryer på riktigt bra Black Friday deal. Med denna kan du laga nyttiga maträtter som smakar fantastiskt. Laga klyftpotatis eller pommes frites med ett par knapptryck.
Denna Airfryer blir din för 899 kr. Köp den här.

Princess Aerofryer nu på Black Friday deal
Med hjälp av denna Airfryer kan du laga nyttigare mat med fritering av varmluft. Maten lagar sig själv medan du kan pyssla med annat.
Denna princess Aerofryer blir din för 953 kr. Köp den här.

Princess Aerofryer-Ugn
Denna kombinerade ugn och Airfryer kan du både steka, grilla och baka. En hjälpreda alla familjer behöver i sitt hem. De tre plåtarna som medföljer passar perfekt för att grädda bakverk, potatis eller torkning av svamp. Denna airfryer och kombinerade ugn blir din för 1699 kr.
Köp den här

Vad är en Airfryer?
Krispiga pommes frites utan en massa onödig olja? Med en Airfryer är det möjligt. En Airfryer friterar din mat utan olja. Maskinen använder en modern teknik och varmluft. Man kan säga att en Airfryer är som en ugn då den både kan baka och rosta. Skillnaden mellan en traditionell ugn och en Airfryer är att du inte behöver någon olja i din Airfryer. Resultatet blir detsamma med samma krispiga yta och saftiga innehåll. En Airfryer lagar din mat på ett hälsosammare sätt än vad en ugn och en klassisk fritös gör.

Rabatterna uppdateras löpande under veckan och priserna kan komma att ändras.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.