Måndag 3 Okt
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Designa egna namnlappar till barnens kläder

Namnlappar.se
Namnlappar.se. Foto: Canva

Namnlappar till barnens kläder kan göras fina, roliga och tvättåliga. På förskolan är det lätt att barnens kläder förväxlas om inte namnlappar fästs på kläderna. Designa namnlappar själv till dina barns kläder.

Läs mer

En namnlapp är väldigt praktiskt för att ha koll på barnens kläder och andra saker som lätt blandas ihop. Exempelvis leksaker, sportutrustning och vattenflaskor är bra att märka upp. I denna artikel tipsar vi om kreativa och roliga sätt att använda namnlappar.

Innehåller reklamlänkar

Tänk på detta när du använder namnlappar

Det fanns en del praktiska saker du bör tänka på när du använder namnlappar. En namnlapp till barnens kläder skall vara:

  • Fin eller kanske rolig - designa själv !

  • Tvättålig

  • Stryktålig

  • Beständig

Om du har tid så är det oftast kul att designa egna lappar. Här kan du designa namnlappar själv till dina barns kläder.

Vilka är de bästa namnlapparna?

De bästa namnlapparna är de du designar själv. Det är både kreativt och kul och kommer uppskattas av barnen. Du kan även använda roliga karaktärer eller bilder som barnen kan relatera till. En annan favorit är att använda karaktärer från kända filmer och serier som barnen uppskattar.. 

När du köper namnlappar så kolla att de tål tvätt samt är stryktålig. 

Nedan har vi listat bra förslag på namnlappar som både är roliga och praktiska.

Namnlappar med kända figurer

Barnens kommer älska motiv med Greta Gris, Bamse, Spider-Man, Hello Kitty med flera. Ett roligt och praktiskt sätt att hålla koll på kläderna. 

Här kan du beställa namnlappar med kända figurer

Små namnlappar

Ibland kan det vara praktiskt att märka upp leksaker, pennor, linjaler med mera som barnen har med sig till skolan eller förskola. Då passar små namnlappar mycket bättre. 

Här kan du beställa små namnlappar

Strykbara namnlappar

Du kan även välja att att använda så kallade stryklappar, det vill säga namnlappar som du stryker fast på kläderna. Stryklapparna sitter som gjutet på både ull och bomull. Passar bra till mössa, babybodies, vantar och strumpor. Stryklapparna tål att tvättas i maskin upp till 95 grader. 

Här kan du beställa stryklappar

Artikelbild: Canva

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.