6 presenttips för ett barnsmycke till dop och födelsedag

Ett barnsmycke kan vara den perfekta presenten vid dop, födelsedag eller kanske när barnet tappat sin första tand. Det är enkelt idag att köpa ett fint smycke på nätet och snabbt få det levererat.


Ett barnsmycke är bland det finaste du kan ge till ett barn. Det är en perfekt present för dop, namngivning eller som en vacker gåva för ett speciellt tillfälle. 

Varför är barnsmycke en bra present?

Ett smycke är en personlig gåva som visar din kärlek för den som tar emot presenten. Barnsmycket är sannolikt något som barnet kommer ha med sig i många år och när hen blir äldre kan hen bli påmind om din kärlek. 

Ett barnsmycke kan vara ett halsband, armband, skrin eller vad du tycker blir fint och speciellt för barnet som tar emot presenten. 

Barnsmycke med gravyr

Gör gåvan ännu mer personlig genom att skriva in ett personligt meddelande eller gravera en symbol med speciell betydelse. Tänk på att om du beställer med gravyr så kan leveranstiden vara längre.

Fina barnsmycken

Vi vet att ett barnsmycke är en väldigt speciell present. Smycket kan vara i guld, silver eller med någon vacker sten. Vi på redaktionen letat fram några favoriter som inspiration inför presentköpet:

Innehåller reklamlänkar

1. Guldhjärta som hängsmycke i 18 karat guld

Ett hängsmycke i guld till den lilla flickan är alltid en fin present. På Hallbergs guld hittar du detta fina hängsmycke i 18 karats guld HÄR.

2. Min första tand dosa i putsat nysilver

Hos Åhléns har vi hittat den här fina dosan i putsat nysilver som vi tycker är den perfekta presenten när ditt barn eller gudbarn tappat sin första tand.

3. Rosa smyckeskrin med speldosa och ballerina

Det här fina smyckeskrinet i rosa har en speldosa och söt liten ballerina. Här kan barnet samla sina smycken från dopdagen och på kommande födelsedagar när släkten lämnat många fina smycken som presenter. 

Du hittar det fina smyckeskrinet hos Hallbergs HÄR.

4. BamBam Gipsavtryck Hand/Fot

En oförglömlig present där du kan skapa fot- och -handavtryck på det nyfödda barnet.

5. Design Cardell Skallra Anka

Sötaste skallran med en gullig liten anka - du hittar den här.

6. Rätt start Snuttefiltskompis

Gulligaste snuttefilten med Mumin!

Du hittar den här.

Bild från Canva

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!