Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Det nyttiga godiset Wellibites grundare tackade nej

Den nyttiga godiset Wellibites grundare Sara Serrey tackade nej till drakarna efter att hon fick ett bud på hela företaget från börsnoterade Humble.

Läs mer

Den nyttiga godiset Wellibites grundare Sara Serrey tackade nej till drakarna efter att hon fick ett bud på hela företaget från börsnoterade Humble. 

Artikeln innehåller reklamlänkar

Apotekaren Sara Serrey har skapat ett veganskt godis som innehåller vitaminer som vi behöver och självklart finns det inget socker i Wellibites nyttiga godis som framtagits av legitimerade apotekare.

Efter inspelning av programmet Draknästet utför “drakarna” en företagsinspektion “due diligence” innan kontrakt skrivs. Det börsnoterade företaget Humble hann då före och köpte hela företaget. Men Sara Serrey får fortfarande sköta Wellibites själv, men har nu tillgång till Humbles logistiksystem och infrastruktur.

Wellibites nyttiga godis “Fläder och Hallon” med zink och utan socker

Wellibites “Fläder och Hallon” är ett gott veganskt gelégodis helt utan socker. Godiset har 40% lägre kalorier än vanligt godis och har endast naturliga färger och smaker från frukt och grönt.

Du hittar Wellibites “Fläder och Hallon” HÄR.

Wellibites nyttiga veganska godis utan socker “Extra salt saltlakrits”

Wellibites nyttiga veganska godis “Extra salt lakrits” är naturligtvis sockerfri och är berikad  med nyttiga vitaminer. Godiset är också glutenfritt.

Du hittar Wellibites nyttiga godis “Extra salt saltlakrits” HÄR.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.