- Foto: Per Mikaelsson

6 prylar med Leif GW Persson som du inte visste fanns

Leif GW Persson är en av Sveriges folkkäraste profiler. Här är 6 produkter som har med Leif GW Persson att göra.


Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

6 prylar med Leif GW Persson som du inte fanns - eller att du behövde

1. Alga GW:s Kriminalgåtor - kul sällskapsspel

Var Leif GW Persson för en dag! Ett underhållande spel från Alga som du både kan spela med andra och individuellt. Spelet går ut på att lösa 40 kluriga kriminalfall och att ta fast brottslingarna. Detta spel kräver list, bra slutledningförmåga och logiskt tänkande. Spelet stimulerar lösningsförmågan. Klicka hem det här.

2. Leif GW Perssons självbiografi - Gustavs grabb 

Den här boken av Leif GW Persson är en blandning mellan skönlitteratur och självbiografi. Med indrag av händelser från Leif GW Perssons uppväxt och liv. I Gustavs grabb beskriver GW Persson bland annat sin kärlek till sin pappa, en klassresa och sin dåliga relation till sin mamma. Du hittar boken här.

3. GW:s detektivlåda från Alga

GW:s detektivlåda är den perfekta presenten till någon som drömmer om att bli superdetektiv och lösa kluriga detektivfrågor. Med den här lådan får du ta del av Leif GW Perssons bästa tips om hur man löser kriminalgåtor och mordmysterier. Du får lära dig hur man tar identifierar gärningsmannen, avfärda oskyldiga misstänkt personer, spärra av brottsplatsen, ta fingeravtryck, lokalisera fotspår och analysera vätskor. Utöver det får du dessutom lära dig om hur man registrerar signalement och analysera motiv till brotten. Ett roligt kit för både barn och vuxna som gillar att klura på mystiska brott och lösa dem. Du hittar detektivlådan här.

4. Leif GW Bobblehead docka

Ett måste för alla Leif GW Persson-fantaster! Sveriges första bobblehead-docka med författare som figur - pryd din bokhylla med en alldeles egen Leif GW Persson. Eller ge bort i present till någon som gillar honom. Garanterat en rolig present som kommer att uppskattas! Denna docka är handmålad och huvudet guppar när man rör på den. Klicka hem Leif GW Persson Bobblehead-docka här.

5. Roligt kortspel med Leif GW Persson - Ruffel & båg

I Ruffel & båg är det du som är boven till skillnad mot de andra spelen från Leif GW Persson. Den som begår grövst brott vinner. Om inte Leif GW Persson lyckas få tag på dig innan vill säga. Ett underhållande spel med sann spelarglädje som passar barn från 10 år och uppåt. Spelet innehåller en kortlek, ett protokoll och spelregler. Du hittar spelet här.

6. Spel Leif GW Persson: GW:s brott

Ett spännande och kul sällskapsspel som handlar om strategiskt tänkande där en spelare tar över Leif GW Perssons roll och resten av deltagarna är brottslingar. GW:s brott kräver ett riktigt polisarbete och se om det är brottslingarna eller Leif GW Persson som vinner! Detta spel är lämpligt för barn från 10 år och uppåt. Klicka hem spelet här.

Foto: Per Mikaelsson

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!