Molly Sandén
Molly Sandén - Foto: Nordicfeel

Molly Sandén lanserar egen parfym

Molly Sandén har gjort succé världen över med sin fantastiska sångröst och sina egenskrivna låtar. Nu tar hon med sin kreativitet in i en helt ny värld – i form av en frisk, fruktig och levande unisexparfym.


*denna artikel innehåller annonslänkar

Favoritartisten Molly Sandén lanserar sin egna unisexparfym som kommer gå under namnet Wave den 17 november. Molly säger själv att hon letat efter den perfekta doften som är sportigt fräsch, inte tar för mycket plats och ger en "nyduschad och varm känsla".

Molly ville ta fram en parfym som kan användas och uppskattas av många och det blev därför ett naturligt val att Wave skulle bli en unisexdoft. 


Hur doftar Wave?

Parfymen bygger på kontraster och i parfymens toppnoter hittar du sprudlande inslag av citrus, äpple och bergamott. I doftens hjärta möts den syrliga toppen av blommande pion, jasmin och vit ros, som sedan får en mjuk fyllighet av doftens bas: cederträ, mysk, patchouli och amber.

Var produceras Wave?

Parfymen är lika fin som den doftar gott, och den stilrena designen på flaskan blir en snygg detalj på badrumshyllan. Wave är framtagen i en familjeägd fabrik belägen i Grasse, Frankrike, med noggrant utvalda och naturliga ingredienser.

Molly Sandéns bästa skönhetstips

Molly är en förespråkare för att alla ska känna sig bra nog som de är, och delar sitt bästa skönhetstips med oss:

"Det är att varje dag, oavsett hur stressad du är, ha en liten medveten stund av egentid där du lägger undan mobilen och tar hand om dig själv. Tar en lång dusch, smörjer in dig, andas in några riktigt djupa andetag och tänker något snällt om personen i spegeln.

Det är så lätt att jämföra sig och fastna vid det man vill förändra, men om man lyckas flytta fokuset och istället se det man faktiskt tycker om med sitt yttre så tror jag man får det där lilla extra glowet"

Begränsad upplaga

Wave by Molly Sandén är 50 ml kommer kosta 599 kr och säljs bland annat via Nordicfeel. Det kommer vara möjlighet att köpa parfymen från den 17 november 2021 och den säljs endast som begränsad upplaga. 

Här kan du köpa Wave

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!