Söndag 16 Jan
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Sista minuten: Fars dags presenter 2021

Vi vet hur det är. Ibland rinner tiden bara iväg och helt plötsligt inser man att Fars dag står för dörren. Oroa dig inte - här är våra bästa sista minuten-tips på presenter du kan köpa till pappa.

Läs mer

Den här artiklen innehåller reklamlänkar.

När är fars dag 2021?

I år infaller fars dag den 14 november, vilket är en söndag. Även länder som Finland och Norge firar fars dag detta datum, men datumet kan skilja i andra länder runtom i världen. 

Sista minuten Fars dag presenter 2021

1. Diesel Fuel For Life He Eau de toilette

Denna väldoftande herrparfym är en perfekt fars dag-present. Diesel Fuel for life doftar ljuvligt av anis, lavendel och inslag av trä. Klicka hem den här med 22% rabatt just nu.

2. Father's day presentbox från Happysocks

Till pappan som är en superhjälte - nåväl, han tror ju i alla fall att han är det... Och vem är du att förstöra denna höga tanke om honom? Ge honom dessa snygga strumpor från Happy Socks så kommer han garanterat att bära dem med stolthet i ryggen. Du hittar dem här.

3. Glossybox The Man Box

När unnade sig farsan några skönhetsprodukter sist...? Glossybox The Man Box innehåller produkter till ett värde av 1 700 kronor, men du betalar endast en bråkdel av priset. Denna lyxiga box kommer i begränsad upplaga, så skynda fynda den HÄR.

4. Årets kaffekalender från NABO

Är pappsen en riktig kaffeälskare så är detta den perfekta presenten - en adventskalender innehållandes 24 olika sorters kaffebönor från NABO. Just nu kan du köpa den till rabatterat pris här.

5. King C. Gilette Edge Starting Kit

Ett lyxigt styling set innehållandes en proffsig dubbeleggad rakhyvel med 5 rakblad och en transparent rakgel från King C. Gilette - den ultimata fars dag presenten helt enkelt. Rakhyvelns huvud är speciellt designat för att skapa kanter med optimal precision. Trots den luxuösa känslan kostar inte detta set skjortan, utan är faktiskt en riktigt prisvärd present. Klicka hem setet här.

6. Nõberu of Sweden Giftbox Beard Sandalwood

Lyxa till det lite extra och ge pappa en box med produkter för skägget från Nõberu of Sweden. Detta kit innehåller en skäggtvätt och en skäggolja i doften Sandalwood - mums. Klicka hem den här.

7. Brandsläckare Svart MinibarSkäm bort din pappa med den coolaste mini baren som ser ut som en brandsläckare (kanske snarare verkar som en törstsläckare...?) Du hittar den här.

8. Nackmassör

Med den här nackmassören försvinner farsans nack- och -ryggproblem på ett kick (förhoppningsvis!). Du hittar den här.

9. Herrklocka från GANT

En riktigt snygg klocka brukar alltid vara en uppskattad present. Den här klockan från GANT är vår favorit. Du hittar den här.

10. Trådlösa hörlurar

Såklart måste farsan hänga med i svängarna och ha ett par trådlösa hörlurar! De här från Celly är riktigt prisvärda. Du hittar dem här för endast 449 kronor här.