KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 snygga bh:ar – för dig med liten byst

- 06/04/2017, 11:58 -

Det finns så många olika typer av bh:ar – och utbudet blir inte sämre bara för att man har en mindre byst. Här är våra favoriter.

Oavsett om du vill ha en bh som lyfter och framhäver, eller en bh som bara ger dig stöd så finns det massor att välja mellan. Här är våra favoriter, från AA-kupa och uppåt.

1. Wonderbra Full Effect

Den ultimata push-up bh:n om du vill framhäva din byst ordentligt. Den här bh:n har både gel- och luftvaddering – det kanske inte säger dig så mycket annat än att det låter pushande, men det ger effekt!

Wunderbar Full Effect som ger push-up

Här hittar du den – från 449 kronor

2. S-style från Freebra

Perfekt bh för till exempel off-shoulder-plagg – men ger också en snygg klyfta om du vill ha det. Den sitter fast med klister, men låt inte det avskräcka dig. Den sitter ordentligt!

Bh från Freebra som formar bysten

Här hittar du den

3. Wonderbra Gel Push-Up

Märket Wonderbra är kända för sina bh:ar – och vi förstår varför, det är bra kvalité för några få hundralappar. Här är en bh som ger dig den där snygga klyftan.

Här hittar du den – från 297 kronor

4. Push Positive från Calvin Klein

Bh:ar kan lätt bli obekväma, och ofta kan det bero på en bygel som hugger dig eller sitter för hårt.

Den här bh:n från Calvin Klein har inga byglar eller onödiga sömmar, vilket gör att den är sjukt bekväm. Den finns i massa olika färger och mönster.

Du hittar den här

5. Bh från Triumph

En bh som är designad för att vara osynlig under dina kläder. Den följer kroppens konturer, och är lätt och tunn i sitt material. Det känns knappt som att du har en bh på dig.

Här hittar du den – finns i flera olika färger

6. Wonderbra Ultimate

En bh som är perfekt för den med liten byst – den är axelbandslös men sitter ändå kvar på kroppen, hur mycket du än rör på dig.

Du hittar den här – från 412 kronor

7. Vacker i spets

Spets förknippas ofta med romantik – för visst är det fint? Här är en bh utan byglar och stoppning. Trendig med sin double-strap-look.

Här hittar du den – för bara 199 kronor

8. Perfekt bh för låga urringningar

Man vill inte att bh:n ska kika fram när man har djupa urringningar – den här bh:n är perfekt för att undvika det. Den kanske ser lite annorlunda ut, men den är väldigt bekväm och ger bra stöd. Axelbanden kan även förvandlas till brottarrygg.

Du hittar den här – från 599 kronor

9. Metal Loop Lace Bra

Spets-bh med snygg silverdetalj i mitten – också en bh som är smidig att ha under djupt urringade plagg. Har varken vaddering eller byglar, så är superskön att ha på sig. Och tänk vad fint det skulle kunna bli under en skjorta.

Här hittar du den

10. Populär bh från Calvin Klein

Den här bh:n syns över hela internet – och vi förstår varför. Den är sjukt bekväm, och finns i alla möjliga färger med matchande underdel.

Här hittar du den

11. Bustier i vitt

En bustier är snyggt att ha under kavajer och skjortor tillsammans med ett par högmidjade byxor. Här är en vit bustier i blommig spets.

Du hittar Lace Double Strap Bustier här

12. Freebra i silikon

Bandlös bh som ger bra support, men också ger en fyllig look. Den är självhäftande, sitter ordentligt och ger inga synliga linjer eller kanter.

Här hittar du Freebra – för bara 299 kronor

13. Open Back Corsage Top

Riktigt vacker bh med unika spetsdetaljer. Går bra att använda on its own – för det är ändå ganska mycket tyg. Inga byglar eller stoppning, vilket gör att den sitter skönt på.

Du hittar den här – för 399 kronor

14. Sport-bh från Nike

Även om du har liten byst så behöver du stöd vid träning. Den här bh:n från Nike har bekväm vaddering som ger naturlig definition.

Du hittar den här – finns i flera olika färger

15. Modern Cotton Bralette från Calvin Klein

Bekväm i mjuk bomull och trendig i en sportig look. Den snygga Calvin Klein-logon sitter snyggt längst ner på bh:n.

Du hittar den här – för 449 kronor

Har du fått pengar tillbaka på skatten? Då får du inte missa 15 grymma saker du kan bränna skatteåterbäringen på. Du hittar dem här.

Är det för svårt att hitta bra bh:ar för små bröst?