Torsdag 15 Apr
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 dyra märkesväskor – som du ändå borde unna dig!

Man kan aldrig ha för många väskor – och en märkesväska eller två är man alltid förtjänt av. Här är våra favoriter.

Läs mer

Det är väl klart att du är värd en ny väska! Eller varför inte lyxa till det och ge bort en till någon du tycker om? 

1. Den populära väskan från Givenchy

Svart handväska från Givenchy

Drömmen – i form av en snygg handväska. Var som Kenza Zouiten eller Therese Lindgren, som hade en väska från Givenchy förut, med den här på armen. 

Du hittar den här skönheten hos Luisaviaroma för 15 746 kronor. Ja, det kanske svider lite grann i plånboken, men en märkesväska är en riktig investering som definitivt är värt vartenda öre! Och väskan är hur elegant som helst. Den finns också i en större version som du hittar här.

2. Stella McCartney 

Väska från Stella McCartney

Just den här väskan från Stella McCartney är lätt en av de absolut populäraste just nu. Stora influencers som Linn Ahlborg älskar den här lilla axelväskan – och vi förstår henne, för visst är de sjukt fina? 

De finns i flera olika färger – men de här två i grått och svart är våra favoriter. De blir dina för 7 587 kronor. Här hittar du den ljusgrå, och här hittar du den klassiskt svarta. Tuffar till vilken outfit som helt med sin coola look.

3. Puderrosa Gucci

Väska från Gucci

Gucci är ett märke som många känner till – faktum är att det funnits sedan 1921 och är ett av världens starkaste lyxmärken. Man skulle kunna säga att det är en riktig bedrift att äga en väska från dem – en tidlös investering som dessutom är grymt snygg.

Här är en härligt puderrosa axelväska som blir din för 16 200 kronor. Du hittar den här. Den känns ännu lyxigare med sina gulddetaljer.

4. Lyxa till det med Yves Saint Laurent

Väska från Yves Saint Laurent

Bloggaren Kenza Zouiten har många märkesväskor – bland annat minst två från Yves Saint Laurent. Här är en från just det märket, i simpelt svart läder och silverdetaljer. Den finns att klicka hem här för 15 746 kronor. Perfekta partyväskan, och skulle bli hur snyggt som helst till en skinnjacka till exempel. 

5. Rymligare Stella McCartney

Större väska från Stella McCartney

Även den stora modellen av Stella McCartney-väskan är populär. Den är tillverkad i Italien, ett land känt för sina märkesväskor, trots att designern är från Storbritannien. Väskan hittar du här för 7 587 kronor. Grymt bra för skolan eller jobbet eftersom den rymmer en hel del.

6. Fjällräven Kånken

Kånken från Fjällräven

Tro det eller ej, men ryggsäcken från Fjällräven räknas även den som en märkesväska. Det bästa av allt i det här fallet är ju att den inte kostar mer än 954 kronor för laptopmodellen. Du kan klicka hem den här.

7. Saint Laurent

Väska från Saint Laurent

Grått är alltid ett säkert kort, lite roligare en den vanliga lilla svarta. Just den här väskan kommer från Saint Laurent – en del av Yves Saint Laurent. Du hittar den hos Luisaviaroma för 18 991 kronor.

8. Ännu en twist

Väska med fransar

Om du älskar fransar så är ju den här väskan från Stella McCartney definitivt att rekommendera. Du hittar den här för 9 304 kronor.

9. Ryggsäck från Marc Jacobs

Ryggsäck från Marc Jacobs

Ryggsäckar är så enkelt att ha och göra med! De rymmer så mycket men är ändå sköna att bära. Den här kommer från designern Marc Jacobs och finns att klicka hem för bara 1 813 kronor.

10. Dolce & Gabbana

Väska från Dolce & Gabbana

Den här designern är inte bara kända för sina parfymer och kläder – väskorna är också grymt populära. Här är en i elegant design som blir din för 12 883 kronor. Dolce & Gabbanas stil beskrivs som surrealistisk samt renässans-inspirerad.

11. Vivienne Westwood

Väska från Vivienne Westwood

Klassisk axelremsväska från Vivienne Westwood – du hittar den här för 2 911 kronor. Perfekt för hösten! Eller egentligen vilken årstid som helst, designen är tidlös och passar också alla outfits.