Klockor från budget till lyx
Fynda riktigt snygga herrklockor.

20 klockor för män - från budget till lyx

Vi listar 20 herrklockor som vi tycker är ruskigt snygga. Priserna ligger på allt från 900 kronor till 12 000 kronor. Det finns något för alla, med andra ord.


Vi tog en titt på prisjämförelsesajten Prisjakt.se och listade efter det, de snyggaste klockorna i alla olika prisklasser. 

Certina 

Lite dyrare än de vi har rekommenderat innan, men absolut värt att slå till om du har lite mer cash på kontot. Stilren klocka som passar perfekt på jobbet eller ihop med en stilig outfit. Här hittar du den

Gant


För endast 795 kronor kan du ha den här fräscha GANT-klockan på din armled. Snygg urtavla som passar perfekt ihop med det bruna lädret. 

Tissot 

Ännu en klocka från Tissot. Den här känns väldigt pampig och passar perfekt till dig som vill synas med din klocka. Du hittar den här för . 


Calvin Klein

Märket Calvin Klein är inte bara kända för sina underkläder och tröjor – utan också för sina klockor.

Här är en riktigt snygg klocka som blir din från 2 395 kronor. Kolla in den här.


Daniel Wellington

Den här snygga klockan med klassisk design finns i både guld och silver. Just nu kan du klicka hem en för knappa tusenlappen här.

Seiko 

En lite mindre klocka från Seiko som är perfekt om du inte vill ha en skrikig klocka . 


Armani 


Snygg och stilren klocka från Armani som passar till en finare outfit. Väldigt prisvärd, då du kan hitta den för 1 450 kronor

3. Daniel Wellington

Klocka från Daniel Wellington som är ett säkert kort - speciellt nu under sommaren. Den finns både med vit urtavla och svart. Passar perfekt till en enkel outfit och du hittar den för endast . 

Daniel Wellington 

Klocka som sticker ut lite mindre än den ovan från Daniel Wellington. Passar utmärkt till en kostym eller snygg skjorta. Du hittar den här från .

Retroklocka från Casio 

Digitalklocka med riktigt retrokänsla från Casio. Otroligt prisvärd och passar faktiskt till alla tillställningar, trots den låga prislappen. Du hittar den här för . 

Armani

Emporio Armanis klockor har visuella intryck och har noga framtagna detaljer, samt ser dyrare ut än vad det kostar! Kolla in klockan här.

Varför spendera en miljon på en klocka när du kan få den här för mindre än 2 000 spänn?


Seiko 


Klocka från Seiko som är väldigt populär genom prisjämförelsesajten Prisjakt.se. Ha en ledig outfit ihop med denna klocka och det blir riktigt snyggt.

Gant 

Klocka som känns lyxig, trots en ganska låg prislapp. Funkar bra till finare tillställningar och den snygga svarta urtavlan med dess guldiga detaljer höjer klockan rejält. Du hittar den här för . 

Seiko 

Här har vi inte bara en snygg klocka - den är även vattentät och klarar ett djup på 200 meter. Klicka hem den här för endast 2 000 kronor

Tissot 

Klocka från Tissot som har ett snyggt brunt läderarmband och en fräsch vit urtavla. Du hittar den här för . 

Certina

Snygg och stilren klocka från Certina som känns lyxig. Priset är  och passar perfekt till alla olika outfits.

Tag Heuer 

Om du älskar fotboll har du säkert sett Tag Heuer-loggan på fjärdedomarnas stopptidsskyltar. Således är Tag Heuer ett slagkraftigt namn ute i klockvärlden - med denna runt din arm kan du stolt visa upp din klocka. Den är inte heller superdyr, utan kostar runt 12 000 kronor här. 

Certina 


Kvalitetsklocka från Certina med ett brunt läderarmband och en urtavla med fina, guldiga detaljer. Du hittar den här för .

Tissot 


Kvalitetsklocka från Tissot som passar till alla outfits. Du hittar den här från . 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.