- Foto: Foto: LightField Studios/Shutterstock.com

16 snygga vårjackor för honom – som vi drömmer om just nu!

Förbered dig för våren 2021 genom att klicka hem årets vårjacka eller väst. Här listar vi 16 av våra favoriter – från budget till lyx!


Du kan redan nu spana in de jackor, kappor och andra ytterplagg som kommer att trenda framåt våren och sommaren. Vilken är din favorit?

Vårjacka: Tunn bomberjacka

Bomberjackan har blivit en vårjacka att räkna med! Den är perfekt som övergångsjacka mellan vintern och våren. Just den här snyggingen är väldigt tunn och funkar därför bättre senare under våren när det blivit varmare i luften. Den kommer från H&M och finns i fler snygga färger. Blir din för bara 299 kronor.

Vårjacka: Dunväst från Parajumpers

Wow den här dunvästen är bara så snygg! Perfekt att kasta över en sweatshirt, en stickad tröja eller en t-shirt i vår. Gult är dessutom en av vårens stora trendfärger. Klicka hem den för 3 699 kronor här.

Vårjacka: Sliten jeansjacka

En ljus jeansjacka är ett säkert kort till våren. Har du ingen? Spana då in den här godingen med dekorativa slitna partier. Shoppa den för 699 kronor.

Vårjacka: Skjortjacka i manchester

Den perfekta vårjackan från H&M – kort modell, manchestertyg och härlig ljus färg. Endast 299 kronor här.

Vårjacka: Skinnjacka från Filippa K

En riktigt lyxig vårjacka från Filippa K. Den här stilrena skinnjackan kommer definitivt vara en investering som håller år efter år. Spana in denna dyrgrip här.

Vårjacka: Jacka i pilé

Pilé och friluftsreferenser är riktigt hett våren 2021. Den här snygga jackan är perfekt i övergången mellan vår och vinter. Den här kommer från Arket och kostar 1 500 kronor här.

Vårjacka: Quiltad väst från Barbour

En snygg quiltad innerväst från lyxiga märket Barbour. Bär den under en tunn bomullsjacka, en rock eller carcoat för lite extra värme under vårens kyligare dagar. Den är även snygg att bära bara som den är. Köp den för 999 kronor här.

Vårjacka: Beige carcoat

Vår favorit! En riktig stilren vårjacka i härlig beige färg som funkar till alla dina outfits. Den ser lyxig ut trots att du kan klicka hem den till budgetpris. Den blir din för 499 kronor här.

Vårjacka: Militärgrön jacka

Bomullsjacka i snygg militärgrön färg från lyxiga märketHelmut Lang. Du hittar den här.

Vårjacka: Tunn jacka från Polo Ralph Lauren

En klassisk vårjacka från Polo Ralph Lauren i snygg marinblå färg. Du kan köpa den för 2 599 kronor här.

Vårjacka: Mockajacka

En riktigt lyxig skinnjacka från märket Human Scales. Brunt mockaskinn och mörkbruna läderdetaljer. Spana in denna dyrgrip här.

Vårjacka: Stilren enkelknäppt rock

En tidlös rock från Filippa K som passar både till vardags och till mer formella tillställningar. Finns här för 4 500 kronor.

Vårjacka: Rutig overshirt

Snygg vårjacka i rutigt mönster för dig som vill synas i vår. Vi skulle vilja utnämna denna till den perfekta första-dejten-jackan, om det finns något sådant. Finns att köpa här för 499 kronor.

Vårjacka: Ljus bomullsjacka

Det härligt ljusa plaggen är något av det bästa med våren! Både i vår och i sommar är det otroligt trendigt att klä sig ton-i-ton i vitt. Den här snygga vårjackan kommer från Arket. Spana in den här.

Vårjacka: Grå skjortjacka

Stilren skjortjacka som finns att köpa i flera olika färger och mönster. Vi gillar den i grått lite extra! Endast 599 kronor här.

Vårjacka: Grön utilityjacka

Om inte denna jacka får dig att tänka på våren direkt så vet jag inte vad. Den gröna färgen riktigt skriker att våren snart är här. Jackan finns att klicka hem här.


Läs även: Herrmode 2021: Här är vårens största modetrender för honom

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.