Snygga skidkläder för tjejer till bra priser
Gör dig redo för skidsäsongen 2018!

Här hittar du 13 sjukt snygga skidkläder – för henne

Har du en skidresa planerad? Här har vi listat de snyggaste skidkläderna och var du hittar dem billigast.


Att åka skidor eller snowboard är ju riktigt kul och ännu roligare blir det i en snygg outfit.

1. Peak Performance Heli Gravity

Den här snygga jackan från Peak Performance i rosa, blått och svart är i Gore-Tex-material som skyddar mot väder och vind, samtidigt som den andas. Den finns även i fler färger och du hittar den här.

2. J. Lindeberg Truuli

J.Lindeberg gör inte bara snygga vardagskläder utan har också en kollektion med skidkläder. Denna stilrena jacka hittar du här.

3. Haglöfs Niva

Den här jackan från Haglöfs är en fodrad jacka som håller dig varm även i de kalla svenska fjällen. Klicka hem den till bäst pris här.

4. Norrøna Lofoten

Norska märket Norrøna är många skandinaviska skidåkares favoritmärke. Deras jackor är av grym kvalitet och dessutom riktigt snygga! Modellen på bilden finns även i fler färger och du hittar den här.

5. Peak Performance Anima

Den här jackan har en smal silhuett och är 100 procent vindtät och vattentät. Du hittar jackan här för 2 100 kronor. De matchande byxorna hittar du här.

6. Houdini Candid

Den här snygga jackan från Houdini är en skaljacka. Den är i en fin dovt lila färg och skulle vara riktigt snygg till exempel till ett par mörkgröna byxor! Du hittar jackan här.

7. Underställ från Kari Traa

Märket Kari Traa gör supersnygga underställ i 100 procent merinoull. Merinoullen är riktigt varm samtidigt som den andas och motverkar svettlukt. 

Tröjan hittar du här.

Byxorna hittar du här.

8. Peak Performance Stretch skidbyxa

De här skidbyxorna sitter lite tightare upptill och ger en väldigt snygg silhuett. De kommer från Peak Performance och du hittar dem till bäst pris här.

9. Mönstrad buff

Kari Traa har även fina buffar i samma färger och mönster som underställen. Du hittar den vänstra här och den högra här.

10. Mellanlager

Den här tunna dunjackan går både att bära som den är eller som ett värmande mellanlager under kallare dagar. Den kommer från Kari Traa och finns att klicka hem här.

11. Goggles från Oakley

De här skidglasögonen från Oakley har dubbla linser som förebygger imma och fukt. Dessutom är de snygga! Du hittar dem i olika färger här.

12. Goggles från POC

Svenska företaget POC gör riktigt snygga skidtillbehör, bland annat goggles. Den här modellen heter Lobes och du hittar dem billigast här.

13. Skidor från Black Crows

De här all mountain-skidorna från Black Crows funkar både i pisten och utanför och beskrivs som en lekfull och kraftfull skida. Du kan köpa skidan här.

Fler populära skidjackor hittar du här!

___

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.