Söndag 3 Jul
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

22 perfekta presenter – till personen som redan har allt

Tjej som får rosa paket, ölglas, popcorn, vattenballonger och sällskapsspel. 22 presenttips att ge till personen som redan har allt!
På jakt efter den perfekta presenten till personen som har allt. Stå ut ur mängden, satsa på en riktigt rolig present – personen kommer garanterat bli glad!. Foto:

Vissa människor är helt enkelt väldigt svåra att köpa presenter till. Du kanske känner igen dig? Antingen önskar de sig inte något eller så verkar de redan ha allt. Vi listar tips på presenter du kan köpa till dem!

Läs mer

För om vi ska vara ärliga är det ju ingen som redan har allt. Vi slår vad om att det inte är någon som har allt i den här listan. Just därför är det de perfekta presenterna att ge bort. Om inte annat framkallar de helt säkert en del skratt!

1. Ljusbox

Med den här trendiga ljusboxen kan du välja vilket budskap du vill skriva. Kanske ett internskämt eller en kärlekshälsning? Du hittar den här.

2. Cornflakesdispenser

Inget spill och mycket snyggare än vanliga, fula flingpaket!Den här smarta behållaren är en riktigt bra förvaring för dina flingor, nötter eller annat. Här hittar du den.

3. Huvudmassör

Känner du också någon som alltid vill bli kliad? Då är den här huvudmassören perfekt! Den ger en grymt skön, rysande känsla och är perfekt för att lätta på spänningar och huvudvärk. Den kostar 99 kronor här.

4. Till chipsälskaren

Här kan du förvara både chips och dipp i samma skål. Perfekt present till chipsälskaren.

5. Snug rug

Har du en kompis som är lite frusen av sig? Då är det här en perfekt present – en filt med ärmar så att du kan använda händerna samtidigt som du har filten på dig. Köp den här för 349 kronor.

6. "Magiska" vattenballonger

Det är ju sjukt kul med vattenkrig! Dessa magiska vattenballonger ger dig övertaget. Perfekt för sommaren – klicka hem här.

7. Blinkande colaglas

Tryck på en knapp i botten av detta colaglas så börjar det blinka. Köp det här.

8. En riktig skitpresent

Ska du ge bort en present till någon du inte gillar så värst mycket, eller till någon du vill skämta lite med – köp det här lilla paketet. Du hittar det här.

9. En personlig tändare med text

Säg det med en personlig tändare! Ge bort en tändare med ett roligt eller gulligt budskap på. Du hittar de ovan och en massa fler här för 49 kronor!

10. Munkkudde

Till den lekfulla personen som alltid är lite "extra"! Den här mumsiga kudden är perfekt för den som älskar fika! Den finns även som chokladmunk och du hittar kudden här.

11. Supergullig stressboll

Squishys är supergulliga stressbollar att klämma på, som finns i många olika former. Vissa doftar dessutom riktigt gott! En perfekt present till din stressade kompis – här hittar du en söt enhörning.

12. Vuxenpoäng - hur vuxen är du?

Med det här roliga spelet kan du kolla hur vuxen du egentligen är. Bara att säga "jag önskar mig nog ingenting i år" ger ju en del vuxenpoäng. Du hittar spelet här.

13. Det sjuka spelet som är sjukt roligt

Det kallas för ett "party game for horrible people". Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer om spelet här.

14. Minikyl för den som älskar läsk

Kanske världens minsta minikyl! Med här smarta lilla kylen har du alltid en kyld dryck nära till hands. Ställ den på skrivbordet och koppla in med USB. Du hittar den här.

15. Ingenting i present

Den här presenten är verkligen till den som redan har allt. Du kan köpa den här.

16. Fifty Shades of Play

En riktigt bra present till din pojkvän/flickvän/KK, som du dessutom får njuta av själv. Det här är spelet baserat på Fifty Shades of Grey. Kort i fem olika nivåer – från oskuldsfulla vita till de absolut inte oskuldsfulla svarta. Här hittar du spelet.

17. Retrogodis

För godisälskaren som känner sig nostalgisk! Överraska godisälskaren med härligt retrogodis i form av banana skids, nöt-crème eller hockeypulver. Du hittar dem alla här.

18. Vietnamesisk stråhatt

Om du vill köpa något som personen med allra största sannolik redan inte äger så är det en vietnamesisk stråhatt du ska investera i. Du hittar den här.

19. För den som gillar att baka

Många har bakning som ett intresse, och förgyller köket med goda bakverk då och då. Men hur jobbigt är det inte att fördela smeten rätt och jämnt? Med den här smetdispensern kan du enkelt fördela den, utan spill och klet. Du hittar den här.

20. Rakförkläde

Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa! Kolla in det här.

21. Festligt värre med beer-pong

Förhöj festligheterna med det här beer pong bordet. Du kan köpa det här.

22. Cocktail set

Har du en vän som ofta agerar bartender på fest? Skapa riktigt goda och somriga drinkar med detta Cocktail set. Du hittar det här.

Läs även: 99 sjuka prylar som maxar sommaren

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.