13 riktigt bra presenter att ge till den som redan har allt

Ja, det finns ju ingen som har precis allt. Så om någon i din närhet snart fyller år och du har svårt att komma på en bra present – spana in den här listan.


1. Kaffebryggare med wi-fi

Det här är ingen vanlig kaffebryggare, det är en kaffebryggare som du kan styra via wi-fi. Det innebär alltså att du kan använda telefonen för att sätta på kaffet direkt från sängen! Perfekt för den morgontrötte. Här kan du köpa den.

2. Pizzaugn

Vem vill inte ha en egen liten pizzaugn hemma, för att laga vedeldad pizza? Du kan även laga annan mat som lax, biffar eller grönsaker. Köp den här.

3. Polaroidkamera

Det är riktigt kul att fota med en polaroidkamera, speciellt när den är så här fin! Du hittar kameran här för .

4. Våffeljärn/smörgåsgrill

Detta är något så praktiskt som en smörgåsgrill och ett våffeljärn i ett. Du kan även köpa till 14 andra tillbehör för att göra till exempel minimunkar och piroger. Här hittar du den billigast.

5. Ansiktsmask

Ansiktsmasker kan man inte ha för många av! Denna hypade mask kommer från Peter Thomas Roth och exfolierar huden, jämnar ut hudtonen och ger grymt glow tack vare bland annat c-vitamin och AHA-syra. Här hittar du det bästa priset på masken.

6. Aktivitetsarmband

Med ett aktivitetsarmband är det enkelt att hålla koll på allt kring träning och hälsa. Det bästa priset hittar du hos Prisjakt – .

7. Robotdammsugare

Här är en robotdammsugare som inte är superdyr men som fått bra recensioner!

8. En lyxig tvål

Tvål är sådant som alltid går åt men som man kanske inte alltid unnar sig att köpa en dyrare variant av. En fin tvål blir därför en uppskattad present. Här hittar du tvålen från L:A Bruket och här hittar du tvålen från Savon de Marseille.

9. Ett sällskapsspel

Ett nytt, roligt spel är alltid kul! Ticket to Ride, som går ut på att du ska bygga tågrälser runt Europa, är riktigt populärt. Som en mycket roligare version av Monopol! Spelet kostar  här.

10. Kameradrönare

Har man det mesta redan står självklart en drönare högt på listan. Denna är liten och smidig och har inbyggd kamera. Här hittar du den billigast.

11. Nintendo Classic Mini SNES

Denna sjukt roliga retrokonsol kommer med 21 förinstallerade spel som Super Mario och Zelda. Nostalgi på hög nivå! Konsolen kostar  här.

12. Radiostyrd bil

Hur kul med en radiostyrd bil som ser ut som en riktig bil i miniformat? Den har grymma features och du kan klicka hem den här.

13. Star Wars-våfflor

Har du en kompis som älskar Star Wars är detta en rolig present. Det är alltså ett våffeljärn som gör våfflor med Star Wars-motiv. Klicka hem det här för .

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!