Glatt kompisgäng, rosa present, tjej med mobilskal.
Här kommer en lista med 22 saker att ge bort till någon du tycker om.

22 grymt bra presenter – som kostar under 300 kronor

Är du på jakt efter en present, som inte ska kosta multum? Vi har spanat in 22 presenter som kostar under 300 kronor. Som är sjukt bra.


Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Spana in denna lista med 22 presenter att ge bort!

1. Chokladfontän

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – hur glad hade man inte blivit för denna present? Här hittar du den.

2. Cocktailset

Med det här kitet får personen allt som behövs för att blanda riktigt proffsiga drinkar! Klicka hem det här för 299 kronor.

3. Mobilskal

Riktigt snyggt mönstrat skal från Ideal Of Sweden. Det finns att köpa här för 99 kronor. Perfekt present till den som skulle behöva ett nytt skal. 

4. Gör egen glass

Den här förpackningen innehåller alla redskap som behövs för att göra riktigt goda glassrullar. Hur mysigt att få detta i present? Du hittar den här.

5. Smetdispenser

Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. En riktigt bra present för den som gillar att baka. Den kostar 149 kronor här.

6. Prosecco-pong

Prosecco är ju mycket festligare än öl! Det här spelet är en väldigt bra present att ta med sig när man ska gå bort och kan komma till användning redan under kvällen. Det kostar 239 kronor ochfinns att köpa här.

7. Doftpinnar

Doftpinnar ger ditt hem extra trivselfaktor, dessa doftar mandelolja och indisk ros. Finns att köpa här. Verkligen en perfekt present.

8. Gameboy

Ge detta Gameboy till en nostalgisk kompis som tycker om spel.Klicka hem det här.

9. Mössa med inbyggda hörlurar

Perfekt present att ge bort till den som tränar ute på vintern, eller helt enkelt vill lyssna smidigare på musik. Här hittar du den.

10. Vatten med smak av frukt

Med den här smarta vattenflaskan kan du få gott vatten med smak, genom att du fyller behållaren i mitten med frukt. Du hittar den här. Ge bort till den som inte uppskattar vatten.

11. Kulor som kyler drinken

De här smarta kulorna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut drycken. Mycket smidigare och dessutom ser det coolt ut.Kuberna kostar 299 kronor här.

12. Skålvåffeljärn

Känner du någon som ÄLSKAR våfflor och vill ta det till en ny nivå? Här kan man grädda våfflor i skålform och sedan fylla med glass, sylt, frukt eller något annat mumsigt.Här kan du klicka hem våffeljärnet.

13. Nostalgigodis

Väldigt kul att ge bort retrogodis. Du hittar massvis med retrogodis här.

14. Romantiskt spel

Ska du ge bort något till din älskling? Överraska med en het kväll där ni spelar detta spel. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

15. Ett flak energidryck

Varför inte ge bort ett helt flak med energidryck till den som älskar denna dryck? Du hittar massor av sorter att välja på här. Tänk bara på att de innehåller mycket koffein.

16. Målarbok för vuxna

Att fylla i en målarbok är både roligt och väldigt avkopplande. Målarböcker anpassade för vuxna har blivit riktigt populärt och du hittar dessa och många fler här. Ge det till någon som behöver koppla av. 

17. Glassformar

Eller varför inte ge bort dessa glassformar som är formade som avlånga strutar? Här hittar du dem, fyra stycken kostar 159 kronor. Fyll på med Prosecco, eller något annat gott. 

18. Sovmask med hörlurar

Vi skulle säga att detta är den perfekta presenten. Kanske inget man unnar sig själv, men som verkligen skulle uppskattas på resan. Den kostar 159 kronor här.

19. Snyggt bäddset

Ett snyggt bäddset är en utmärkt present. Vi gillar detta set i mint, men det finns även i många andra fina färger. Du hittar det här.

20. Koppvärmare

Med den här lilla plattan som du ansluter med USB kan du hålla ditt kaffe (eller te) varmt under föreläsningen/jobbet. Den kostar 199 kronor. Sån smart grej.

21. Innerväska

Håll allting i väskan organiserat med den här smarta innerväskan. Den har många olika fack och går dessutom att flytta mellan olika väskor. Väskan kostar 149 kronor och du hittar alla färger här.

22. Godis

Ge bort en hel låda med favoritgodiset. Här hittar du massor av både populärt och ovanligt godis – både per styck och i stora lådor!

Gå in här för att spana in fler presenter att ge bort!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.