Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 presenter som du aldrig kunnat gissa kostar under 200 kronor

Ska du köpa en present men har inte någon stor budget? Då borde du spana in den här listan med fina presenter som alla kostar under 200 kronor.

Vinställ, par med present och dagbok

1. Högtalare till duschen

Högtalare dusch

Känner du någon som gillar att sjunga i duschen? Den här högtalaren är gjord för att ha i badrummet. Den blir din här för 199 kronor.

2. Vinställ

Vinställ

Det här fina vinstället hittar du här.

3. Prosecco pong

Prosecco pong

Det roligaste partyspelet kan du klicka hem här för 149 kronor.

4. Värmetofflor

Tofflor du kan värma i mikron

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta. Du värmer tofflorna i mikron så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här.

5. Skålvåffeljärn

Skålvåffeljärn

Känner du någon som ÄLSKAR våfflor och vill ta det till en ny nivå? Här kan man grädda våfflor i skålform och sedan fylla med glass, sylt, frukt eller något annat mumsigt. Här kan du klicka hem våffeljärnet.

6. Kudde med inbyggd högtalare

Högtalarkudde

Somnar du lättare om du lyssnar på musik eller en podd? Den här kudden har en inbyggd högtalare som bara du kan höra. Klicka hem den här.

7. Vinprovningsset

Vinprovarspelet

Det här är en perfekt present till en kompis som gillar vin. Setet innehåller allt du behöver för en kväll med egen vinprovning! Du hittar det här för 199 kronor.

8. Emoji-powerbank

Powerbank emoji

Har du en kompis som alltid använder en viss emoji? Ge bort en powerbank i form av den emojin! Här hittar du alla powerbanks.

9. Powerbank med enhörning

Powerbank enhörning

Hur glad blir man inte av den här söta powerbanken i form av en enhörning? Den kostar 199 kronor här.

10. Fransk bulldogg-lampa

Fransk bulldogg lampa

Känner du en hundälskare som skulle älska att vakna varje morgon och tända denna lampa? Du kan köpa den för 149 kronor här.

11. Presentkit med drinkmixar

Drinkmix Monin

Detta kit innehåller fem goda drinkmixar för att blanda drinkar med smak av till exempel kokos eller passionsfrukt. Klicka hem det här för bara 149 kronor. 

12. Presentkit med kaffesirap

Kaffesirap Monin

Med de här goda smaksättarna kan du göra goda kaffedrinkar, desserter eller bara gott kaffe. Du hittar bland annat smaker som vanilj och pepparkaka. Här hittar du kitet.

13. En mening om dagen

En mening om dagen dagbok

I den här vackra dagboken är det tanken att du ska skriva en mening om dagen i tre år. Eftersom du bara behöver skriva en mening hinner du med det varje dag – och hur kul att se tillbaka på när de tre åren gått?! Boken kostar 149 kronor här.

14. Vattenflaska med frukt

Fruktflaska

Med den här smarta vattenflaskan kan du få gott vatten med smak genom att du fyller behållaren i mitten med frukt. Du hittar den här.

15. Bartillbehör

Mått och sil

Med dessa snygga bartillbehör kan du blanda grymt goda drinkar. Här hittar du måttet och här hittar du silen.