17 presenter som kommer göra din flickvän lite extra glad!

Ibland är det inte helt lätt att komma på vad man ska ge sin älskling i present. Därför har vi samlat ihop ett gäng presenttips!


Fyller hon år snart? Eller förtjänar hon bara en present ändå?

1. En parfym

Den här parfymen har inte bara en god doft utan också det passande namnet "J'adore" som alltså betyder jag älskar på franska. Här hittar du det billigaste priset.

2. Vas från Klong

Den här fina vasen från Klong är superpopulär – komplettera med en fin blombukett så är du hemma! Här hittar du vasen till bäst pris.

3. En snygg klocka

Vem blir inte glad för en fin klocka i roséguld? Den här kommer från Daniel Wellington och kostar 999 kronor här.

Den här snygga klockan från Michael Kors är både stilren och glittrar, vilket ju är en perfekt kombination. Du hittar den här.

4. Väska

Den här väskan i Malene Birgers klassiska mönster står på många tjejers önskelistor. Det billigaste priset hittar du här.

5. Ett par snygga skor

Som till exempel dessa från Nike? Nu kan du klicka hem dem för bara 389 kronor.

6. En fin lampa

Extra roligt om ni bor tillsammans!

Denna kommer från Herstal och finns att klicka hem här.

Eller den här härliga fjäderlampan? Den hittar du till bäst pris här.

7. En riktigt bra ansiktsmask

Den här ansiktsmasken har fått superrecensioner. Den kommer från populära märket Peter Thomas Roth och är en exfolierande mask som ger en jämnare och klarare hy med mer lyster. Klicka hem den här.

8. Smarta hörlurar

De här hörlurarna är trådlösa förutom sladden som går bakom nacken och de tål både väder och vind vilket gör dem perfekta att använda till exempel vid träning. Här finns de att klicka hem.

9. Ett läppstift

Det här lyxiga läppstiftet från YSL är inte bara riktigt bra, det kommer också i en väldigt fin förpackning. Klicka hem det här för 279 kronor.

10. Högtalare

En bra högtalare är ett måste om man gillar att lyssna på musik. Den här snygga från Marshall har grymt ljud och finns även i vitt. Du hittar den till bäst pris här.

11. Grym hudvård

De är små guldkapslarna innehåller ett riktigt bra serum från Elizabeth Arden. Det reparerar huden och ger den massor av fukt. Läs mer om serumet här.

12. Solglasögon från CélineDe här solglasögonen har varit supertrendiga ända sedan de lanserades och synts på många kändisar och modeikoner. De kommer från Céline och är inte helt gratis – men å andra sidan är det ett par glasögon din tjej inte kommer tröttna på. Här kan du köpa dem.

13. Ögonskuggspalett

Den här populära ögonskuggspaletten finns bland annat i de två färgerna ovan. Här hittar du den för en hundralapp.

14. Ryggsäck

Det är ju faktiskt riktigt smidigt med en ryggsäck och Fjällrävens Kånken-väska verkar aldrig bli omodern. Du hittar det bästa priset – 689 kronor – här.

15. Nintendo Classic Mini SNES

Perfekt för gamern! Den här retro-konsolen var riktigt hypad redan innan den släpptes. Den kommer med 21 klassiska spel förinstallerade, som till exempel Super Mario och Zelda. Här kan du köpa spelkonsolen.

16. Datorfodral

Det här snygga datorfodralet kommer från Mujjo och går att hitta här.

17. Kamera

En kamera med vilken hon kan dokumentera allt ni gör tillsammans. Det är en systemkamera, men den är trots det väldigt lätt och smidig att ha med sig. 

Bildkvaliteten är riktigt bra och du kan trådlöst överföra bilderna till kompatibla smartphones. Läs mer om kameran här.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!