Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är 17 roliga och romantiska presenter till din flickvän

Förtjänar din flickvän en liten present? Klart hon gör! Här kommer tips på 17 presenter, allt från roliga saker till mer romantiska.

Roliga och romantiska presenter till din flickvän

Det behöver inte vara någon speciell helgdag för att du ska ge en liten present till din älskling. Tvärtom blir det kanske extra uppskattat en helt vanlig kväll!

1. Ge bort detta heta spel

Ge bort detta heta spel

Ta dig runt spelplanen sex varv, för varje varv höjs stämningen. Spela detta heta spel med din flickvän för en oförglömlig kväll. Du kan köpa det här för 299 kronor.

2. Är din älskling en slarver? Keyfinder

Pryl som hittar dina nycklar

Är din älskling en slarver och brukar tappa bort sina nycklar? Då är detta den perfekta presenten att ge bort, den finns att köpa här för 49 kronor.

3. Mysigt spel

Älskling spel

Lär känna varandra bättre med det här spelet. Det innehåller 300 spännande frågor som verkligen går på djupet. Här hittar du det.

4. Polaroidkamera

Polaroidkamera

Det är lite extra kul att fota med en polaroidkamera! Perfekt för att föreviga sommaren med, eller för att ta fina bilder på er två tillsammans. Här kan du klicka hem kameran.

5. Rosenblad

Rosenblad

Vem skulle inte bli glad av att komma hem till rosenblad strödda på sängen eller i badet? Du hittar ett 100-pack för 29 kronor här.

6. Förspelstärningar

Förspelstärningar

Hotta upp förspelet med dessa tärningar! Det är enkelt – du slår dem och låter slumpen avgöra vad ni ska göra härnäst. Tärningarna kostar 39 kronor här.

7. Romantiska muggar

Muggar för Mr och Mrs

Med de här muggarna kommer du och din älskling matcha när ni dricker morgonkaffet och slipper bråka om vems som är vems. 

8. Enhörningstofflor

Enhörningstofflor

Perfekt present till den som är lite frusen. De söta tofflorna kan du klicka hem för 149 kronor.

9. Prosecco pong

Prosecco pong

Roligaste festspelet med prosecco istället för öl! Det kostar 149 kronor.

10. Parfymrefill

Parfym refill

Det här är en riktigt smart grej som definitivt kommer uppskattas. Det är en miniflaska som du fyller med din parfym och enkelt kan ta med dig i väskan eller på resan. Den finns att köpa här!

11. Ljusbox

Ljusbox

Skriv ett kärleksfullt och personligt meddelande på den här fina ljusboxen. Bokstäverna är flyttbara så texten går att byta när du vill. Ljusboxen kostar 249 kronor.

12. Gör egen glass

Gör egna glassrullar

Vem älskar inte glass? Med den här kan ni göra egen, lyxig glass i rullar hemma. Du hittar den för 299 kronor här.

13. Filt med ärmar

Snug rug

Det här är den ultimata filten. Den har ärmar, vilket gör att man kan använda armarna till annat men fortfarande vara insvept i en gosig filt! Den kostar 349 kronor.

14. Smetdispenser

Smetdispenser

Om din flickvän gillar att baka kommer hon att älska denna pryl! Man hatar ju när det blir ojämnt och kladdigt när man ska fördela smet i formar, men detta är lösningen! Dispensern finns att köpa här.

15. Cocktailset

Cocktailset

Med det här setet kommer din älskling att kunna blanda drinkar som ett riktigt proffs! Du hittar det här för 249 kronor.

16Frysbart ölglas

Frysbart glas

Älskar din tjej öl? Ge bort dessa frysbara glas som håller drickan kall i tre timmar! Funkar självklart även med annan dryck. 

17. Luftmadrass

Vem skulle inte bli glad över en sån här härlig enhörningsmadrass att flyta omkring på i sommar? Du hittar den här!

Ännu fler presenter som passar till flickvännen hittar du här!

Nyheter24