Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Singles Day närmar sig - här är 15 prylar som bara vi singlar vill ha

Det är inget negativt med att vara singel men dessa prylar tror vi att bara singlar har i sitt hem.

Kvinna kramar en rosa kudde, en katt och röd brödrost med korv och bröd.

Snart är det Singels Day så av den anledningen tänkte vi på prylar som bara vi singlar vill ha, eller har i sitt hem. Dessa saker hittade vi, har vi rätt? 

1. Pojkvänskudde

Pojkvänskudde

Den här prylen är väl den solklaraste av dem alla. Om man har en partner har man nog inget behov av en kudde som ska likna en pojkväns arm och bröst. Men för oss andra - ett riktigt kap

2. Filt med ärmar

Snug rug

Om man inte har någon så får man gosa med sig själv med denna filt som har ärmar. Man blir riktigt invirad med denna och håller verkligen värmen. Den finns i flera färger och du hittar den här

3. Den populära badbaljan

Badbalja för vuxna

Badkaret som bara får plats med en person har vi här. Men hur skönt om man bara vill koppla av med ett bad men inte har möjligheten att ha ett stort badkar? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan som du kan njuta i. 

4. Gameboy

Gameboy

Få partners accepterar att man spenderar timmar med att spela en massa spel. Således är det nog mest singlar som har ett Gameboy hemma. Men alla i förhållande är nog avundsjuka -för det är riktigt kul att spela en massa gamla retrospel som den här handkonsolen innehåller. 

5. Högtalarkudde

Högtalarkudde Partykungen

Den här kudden har en inbyggd högtalare, som du dessutom inte känner av! Perfekt nu när man vill ligga i sängen och gosa! Du hittar den hos Partykungen för 199 kronor.

5. Liten kyl

Minkyl

Singlarnas minikyl är här. Den här kan du ställa bredvid din dator samtidigt som du spelar och öppna den när du är sugen på något gott. Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får du plats med rätt så mycket i den. Här kan du hitta den

6. Enorm nallebjörn

Gigantisk mjukisnalle

Hur mycket vill man inte gosa med den här nallen om man är singel? Den är en meter hög och är full av kärlek

7. Toalettfotboll

Toalettfotboll

Badrummet är en privat plats men om man har det här minigolf-setet på badrummet så tror vi att man är singel. Om du vill ha det här underhållande spelet så kan man hitta det här

8. Hot dog-maskin

Hot dog maskin

Här har vi en brödrost för korvar som är perfekt att ha under en singelhelg i soffan framför fotboll på tv. Klicka hem korvrosten här och få dina korvar klara på bara några minuter

9. Ät som på en köttrestaurang

Fixa till en riktigt köttmiddag i hemmet och servera den till dig själv som om du vore på en riktig köttrestaurang i USA. Du hittar det här kittet här. 

10. Telefonhållare för nacken

Telefonhållare för nacken

Med den här smarta telefonhållaren kan du göra annat med händerna medan du tittar på telefonen. Hur mycket singel låter inte det? Här hittar du den.

11. En otroligt skön kudde 

Kudde

Vem behöver ha någon annan när man här har världens skönaste kudde som formar sig perfekt efter ens huvud eller kropp? Här hittar du den speciella kudden.

12. Mobilhållare

Mobilhållare

Det är inte alltid superkul att laga ma själv - därför är det perfekt att ha denna pryl som gör att aktiviteten blir lite roligare. Sätt på en film och bara njut säger vi! Denna gadget finns här

13. Hätta till katt

Mössa till katten

Behöver vi verkligen säga något här? Crazy cat women! Spana in den roliga prylen här

14. Huvudmassör

Huvudmassör

Om ibgen masserar en så får man ju ta tag i det själv med denna huvudmassör som ger en grymt skön, rysande känsla och är perfekt för att lätta på spänningar och huvudvärk. Den kostar 99 kronor här.

15. Mopptofflor

Mopptofflor för 99 kronor

Om ingen annan hjälper dig att städa så gäller det att vara effektiv. Med dessa tofflor moppar du så fort du knallar runt i ditt hem. klicka hem tofflorna här.

16. Bacontoaster

Bacontoaster

En baconmaskin känns som en pryl som andas singelhem. Men lyllos singlar. Den här maskinen gör nämligen ens bacon perfekt krispiga och är otroligt smidig. Den finns att köpa här.