Minikyl med läsk och vindruvor, en man med skägg och gula emoji-kuddar på en röd soffa.
Hitta sjukt roliga prylar här.

51 roliga saker som du lika gärna kunnat köpa på Ullared

Om du älskar Ullared så lär du garanterat älska dessa prylar som är allt från konstiga kuddar till praktiska verktyg.


Älskade Ullared! Om du har varit där så kommer du älska den här långa listan med roliga, knäppa, konstiga och bara underbara prylar som du lika gärna kunnat hitta på Gekås i Ullared. Men som du nu kan hitta här. 

1. En otroligt skön kudde

Världens skönaste kudde som formar sig perfekt efter ditt huvud eller kropp. Här hittar du den speciella kudden. Du kommer även njuta extra av sömnen. 

2. Liten kyl

Här är en minikyl som är enkel att ladda. Finns även möjlighet att ha den i bilen, genom dess cigarettuttag! Kylen rymmer ungefär 15 burkar, med andra ord får du plats med rätt så mycket i minikylen. Här kan du hitta den

3. Sockervaddsmaskin

Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler. Nu kan du äta sockervadd när du vill! Kolla in maskinen här.

4. Roliga drinkunderlägg

De här drinkunderläggen skyddar inte bara ditt bord, de blir också ett riktigt roligt inslag på festen! Köp underläggen här för 99 kronor.

5. Skärbrädan för musikälskaren

En perfekt  och tålig skärbräda för musikintresserade matlagningsfantaster och som endast kostar 199 kronor. Recensenter av den här produkten säger att den är över deras förväntningar - passa på och slå till nu

6. Toalettpapper med Donald Trump 

Arg på Trump? Vill du torka dig med Trumps ansikte? Ja, då kan du köpa dessa toalettrullar här

7. Hemlig gömma

Göm dina värdesaker på ett snyggt och trendigt sätt. Eller varför inte gömma något som lite godis?

Du hittar den här för 199 kronor. Den ser väldigt realistisk ut!

8. Hot dog-maskin

Stoppa ner korvarna och bröden i den här hot dog-maskinen och på bara några minuter är de klara. En perfekt sak att ha när du tittar på en fotbollsmatch och inte orkar röra på dig. Klicka hem den här.

9. Whiskyglas

 Det här snygga glaset har en topp i mitten som gör att drycken snurrar på ett sätt som framhäver aromerna. Du slipper alltså snurra glaset själv.

10. Gigantisk emoji 

De här roliga kuddarna formade som emojis är ju så söta! Här hittar du dem

11. Popcornmaskin

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen.

12. Coca-Cola kyl

Yes svenska folket älskar denna läskande dryck. Och då självklart även denna kyl att ha hemma då suget slår till. Här finns den att köpa! Så skönt att alltid ha din älsklingsdryck hemma. 

13. Boombox högtalare

Varje semester kräver en högtalare att ta med. Denna är sjukt smart då det inte behövs några kablar eller krångliga anslutningar. Du placerar mobilen på högtalaren och vips strömmar musiken. Här blir den din för 399 kronor.

14. Cornflakesdispenser

Förvara flingorna på ett snyggt och smart sätt i den här dispensern. Du hittar den här. Så skönt att slippa med alla flingpaket som går sönder.

15. Chokladfontän

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna? MUMS. Här hittar du den.

16. Fuck you-mugg

Finns det någon på jobbet du inte gillar så mycket? Bjud då den personen på kaffe och ge den ett litet budskap när kaffet är uppdrucket. Klicka hem den här

17. Smetdispenser

Gillar du att baka? Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Och blir så mycket smidigare såklart. Den kostar 149 kronor här.

18. Lip twister spel

Du har säkert sett det här populära spelet, som går ut på att du ska säga och göra olika saker med ett munstycke i munnen. Sjukt kul! Spelet kostar 299 kronor här.

19. Keyfinder

Det finns inget stressigare ögonblick än då man tappat bort nycklarna. Du hittar dem inte i fickorna, inte i väskan och har ingen aning om vart de hamnat.

Med den här nyckelhittaren är det problemet löst. Läs mer om hur den fungerar här.

20. Gör egna chips

Varför köpa chips när du enkelt kan göra egna med det här lilla redskapet? Perfekt present till chipsälskaren och är väldigt enkel att hantera. 

21. Belysning för toalett

Kissar du ofta utanför? Eller kissar din pojkvän utanför alldeles för ofta? Ge han då den här självlysande toalett så lär det gå bra i framtiden. Spana in belysningen här.

22. Dryckeshållare

Hur härligt att ha denna dryckeshållare hemma inför höstens festligheter? Till födelsedagen, oktoberfesten eller varför inte börja preppa inför Halloween? Här finns den för endast 199 kronor.'

23. Högtalarkudde

Den här kudden har en inbyggd högtalare, som du dessutom inte känner av! Perfekt nu när man vill ligga i sängen och gosa! Du hittar den hos Partykungen för 199 kronor.

24. Elektrisk skovärmare

Nu när hösten här med regn, rusk och kallare temperaturer. Med den här elektriska skovärmaren slipper du frysa. Det är bara att stoppa ner den i din våta sko och snart är de varma och sköna igen. Du hittar dem hos Partykungen!

25. Arg mamma mikrorengörng

Vi alla vet hur jobbigt det är att rengöra mikron och ännu värre för den som är lat. Denna grymma arga mamma ställer du bara in i mikron så ångar den så all smuts lossnar. Hur bra, om du har en arg partner? Här finns den för 99 kronor.

26. Pizzasax

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt.

27. Cocktailset

Med ett coctailset i köket ser du till att dina drinkar blir så där goda som de är ute. I det här kitet får du en drinkbok, muddler, shaker och en massa fler prylar och och kostar bara 249 kronor

28. Bacontoaster

Att laga bacon är väl inte särskilt svårt, men en förklaring till varför den här produkten säljer så bra kan vara det faktum att det underlättar tillagningen. Tillaga det perfekta krispiga baconet till din bjudning med den här bacontoastern. Den finns att köpa här.

29. Batteridriven värmehalsduk

Det säger sig självt att du aldrig kommer frysa om du går runt med en halsduk som ständig är varm. Alltså hur skönt? Och den kostar bara 199 kronor

30. Ägg och bacon

Med denna skål blir frukosten klar på nolltid, bara att knäcka ägg, lägga i några baconskivor och köra in den i micron så är allt klart på några minuter Klicka hem den här för 99 kronor.

31. En vattenmelonstapp

Den här prylen kan vi nästan lova att ingen har hemma. Det här är nämligen en tap som du sätter fast i valfri stor frukt och sedan gräver ur innehåll för att lägga in valfritt innehåll. Det du får är en rolig festpryl som kommer bli en rejäl snackis

32. Ät som på en köttrestaurang

Fixa till en riktigt köttmiddag i hemmet och servera den som om du vore på en riktig köttrestaurang i USA. Du hittar det här kittet här för endast 499 kronor

33. Ett multiverktyg

18 verktyg i ett! Med det här smarta multiverktyget i form av ett kreditkort kommer du kunna fixa det mesta i hemmet. Klicka hem det här och glöm letandet bland alla verktyg i verktygslådan. 

34. Äggkokare 

Du kanske inte trodde att man kunde koka ägg i micron? Du hade fel, med den här smarta prylen slipper du använda en kastrull, och det går snabbare. Här hittar du den

35. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här.

36. Sjukt kul sällskapsspel

Ta reda på hur störda dina vänner egentligen är med det här spelet, som går ut på att du ska ta ställning till olika alternativ i galna situationer och oetiska diskussioner. Dina vänner får sedan gissa hur du valt! Här hittar du spelet.

37. Slushmugg

Om du gillar slush så måste du ha en riktigt slushmugg, det finner du här

38. Skärbräda Gudfadern

Är du kanske mästaren av grill och kött? Eller du kanske bara älskar Gudfadern? Då är i alla fall denna skärbräda grym för dig

39. Rullande väckarklocka

Det är inte alltid lätt att komma upp på morgonen. Den här väckarklockan rullar iväg när den ringer, vilket gör att du tvingas stiga upp för att stänga av den. Hemskt, men effektivt! Här hittar du klockan.

40. Slushmaskin

Nu kan få en egen slushmaskin i ditt hem - och snygg är den också. Bjud hem polarna och spetsa med vuxendricka kanske? Klicka hem den här

41. Mjölkglas 

Snygga och pålitliga glas i retrostil som är slitstarka och kan användas som dekoration eller varför inte till söndagens brunch. Priset på dessa glas är endast 49 kronor och du kan slå till här

42. Bordsställ

Få en cool känsla av amerikanskt diner-ställe i ditt hem med hjälp av dem här bordställen som du kan placera ketchup, senap, salt och peppar i. Grym pryl som du kan ha i hemmet eller ge bort i julklapp

43. Pizzaslice-bricka

En väldigt snygg och rustik skärbräda som verkligen andas pizza. Brädan har redan spåren av pizzan i träet och det ingår även en slice. Perfekt sak att ha i hemmet! 

44. Badbalja

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här populära badbaljan.

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

45. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta. Du värmer dem alltså i mikron, så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer om dem här. Njut av livet, och skippa frysandet. 

46. Cake pop- och muffinsmaker

Med den här maskinen kan du enkelt tillaga perfekta muffins eller cake pops. Spana in den här!

47. USB-kyl

Slipp avbryta jobb eller spel för att gå till kylen och hämta en kall dricka. Med den här minikylen, som du pluggar in med USB, ståendes på skrivbordet har du alltid en god dryck till hands. Kylen kostar 299 kronor.

48. Mopptofflor

Börja städa så fort du stiger upp på morgonen – utan att egentligen behöva anstränga dig. 

De här tofflorna moppar golvet, när du bara går din lilla promenad till kylskåpet till exempel. Städa vart du än rör dig och klicka hem tofflorna här.

49. Kåtpiller

Vad sägs om ett kåtpiller? Här hittar du dem. Väldigt populära i vårt avlånga land, passar till livsnjutaren perfekt.

50. Prosecco pong

Det roligaste partyspelet kan du klicka hem här för 149 kronor.

51. Sushi bazooka

Att göra egen sushi är riktigt roligt, och med det här redskapet blir det dessutom mycket enklare! Du hittar det här.

Läs även: Sällskapsspel för familjen

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.