Varm choklad, krimspelet och popcornmaskin
Gör novembermörkret lite lättare med dessa saker!

27 grymma prylar som gör novembermånaden roligare

November är ju den tråkigaste månaden – grått, kallt och regnigt och inga roliga högtider. Vi har därför gjort en lista med saker som gör din månad lite roligare!


1. Ordna en spelkväll

Spelets titel säger en hel del, du ska beskriva det ord du får på en spelbricka med helt andra ord. Ett klassiskt sällskapsspel som är väldigt roligt, oavsett vem du spelar med. Här hittar du den nyaste versionen av spelet.

2. Ta ett varmt bad

Det finns ju inget bättre än ett varmt bad när man är lite frusen. Om du inte får plats med ett badkar hemma löser du problemet med den här populära badbaljan.

3. Spela Vad ritar Picasso?

Det här liknar Pictionary, men det här spelet har en extra twist. Folk som spelat det säger själva att det är ett av de roligaste sällskapsspelen.

Du får objekt som du ska rita, men måste alltså rita dem upp och ner. De övriga ska gissa vad det är, och det kan bli hur galet som helst. Spana in det här.

4. Gör goda kaffedrinkar

Gör varm choklad eller en god kaffedrink med dessa smaksättare. Du kan till exempel välja mellan chaichili/kanel och knäck. Alla smaker hittar du här.

5. Spela prosecco pong

Det roligaste partyspelet kan du klicka hem här.

6. Ät gott nostalgigodis

Mumsa i dig barndomsfavoriter som hockeypulver, Jenka och nöt-crème! Du hittar massvis med retrogodis här.

7. Gör egen sushi

Att göra egen sushi är riktigt roligt, och med det här redskapet blir det dessutom mycket enklare! Du hittar det här.

8. Överraska din partner med en sexig spelkväll

Ha en het kväll tillsammans med din älskling med det här spelet. Det innehåller sexiga och spännande utmaningar och avslutas med att spelets vinnare får välja en fantasi att förverkliga. Här hittar du spelet.

9. Ät choklad

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – föreställ dig allt gott du kan göra med denna? Här hittar du den.

10. Baka något gott

Att baka något gott är den perfekta inomhusaktiviteten! Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. Den kostar 149 kronor här.

11. Bjud på mumsiga drinkar

Bjud över några kompisar och blanda egna drinkar. Med det här setet med drinkmixar kan du blanda drinkar med smak av till exempel passionsfrukt och kokos. Du hittar det här!

12. Ha filmkväll

Hur gott vore det inte att kunna göra egna biopopcorn hemma? Här hittar du popcornmaskinen.

13. Grädda våfflor

En morgon i sängen och nygräddade våfflor – hur härligt låter inte det? Klicka hem detta rostfria våffeljärn här.

14. Spela Lip twister

Du har säkert sett det här populära spelet, som går ut på att du ska säga och göra olika saker med ett munstycke i munnen. Sjukt kul! Spelet kostar 299 kronor här.

15. Lyssna på musik i duschen

När du slappar i den varma duschen kan det ju bli ännu härligare med musik eller en podcast. Den här högtalaren är vattentålig och blir din för 199 kronor.

16. Ordna en vinprovning

Det här är en perfekt present om hen älskar vin, eller vill lära sig mer om det. Setet innehåller allt du behöver för en kväll med egen vinprovning! Du hittar det här för 199 kronor.

17. Ta en nap

Det här är världens skönaste kudde som formar sig perfekt efter ditt huvud eller kropp. Här hittar du den speciella kudden.

18. Ge en massage

Ge din älskling en skön massage – förhoppningsvis får du en tillbaka. Den här massagegelen finns i flera goda dofter och funkar även bra att använda som glidmedel, om massagestunden skulle hetta till lite extra. 

19. Testa hur bra brottsutredare du skulle vara

Tycker du om deckare och spännande brottsfall? Prova dina kunskaper i det här spelet.

20. Ta snygga selfies

Det negativa med höstmörket är att det tar bort vårt dagsljus för selfies. Därav är den här lampan ett perfekt köp för att rädda ens instaflöde.

21. Gör muffins eller cake pops

Med den här maskinen kan du enkelt tillaga perfekta muffins eller cake pops. Spana in den här!

22. Mys inomhus

På sommaren blir man bara stressad av att vara inne. Passa på att mysa inomhus när det är grått ute! Denna filt har ärmar och är så gosig. Här finns den att köpa i olika färger.

23. Gör en egen glassbuffé

Gör dina egna mumsiga glassrullar! Perfekt att bjuda på som dessert på nästa middag. Du hittar den här. Den klättrade snabbt på listan när kända influencers också köpte den. 

24. Spela Cards Against Humanity

Det här spelet kallas för ett "party game for horrible people" och är riktigt roligt.

Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det alternativ hen tycker passar. Läs mer och köp spelet här. 

25. Häng upp ljusslingor

En ljusslinga passar in i alla hem och höjer mysfaktorn direkt. Häng den inomhus, till exempel i sovrummet, eller på balkongen. Här hittar du slingan.

26. Drick öl

Upplev fantastisk öl med den här ölkranen! Finns i två olika storlekar här. Perfekt att bjuda vännerna på, så är det ju häftigt också. 

27. Kolla på en ny serie och ät snacks

Man älskar ju att gosa ner sig framför en bra serie med goda snacks! Massor av sorter kan du hitta här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!