Maxa din sommar med härliga prylar
Maxa din sommar med härliga prylar

25 sköna prylar som maxar din sommar 2019

Snart är det dags för sommaren och alla dess roliga äventyr. Förbered dig genom att nedan spana in alla härliga prylar som kommer maxa din sommar. Du hittar allt från roliga partyspel till luftkylare.


Förbered dig inför festivalen, resan eller vad du än ska göra i sommar! Här är prylarna som maxar sommarsäsongen oavsett tillställning.


1. Prosecco Pong


Det här är den lyxigare varianten av Beer Pong och är för dig som vill göra festen snäppet finare. Köp den här för att göra sommarfesterna roligare.

2. Cards Against Humanity

Cards Against Humanity är partyspelet för dig som inte är blyg. Spelet tänjer verkligen på gränserna och kan ge ett gott skratt om man har rätt humor. Klicka hem den här för 499 kronor.


3. Luftkylare

När det är varmt och luftfuktigheten känns som 100 % är denna luftkylare din räddning i sommar! Det enda du behöver göra är att hälla vatten i tanken. Den blir din här för 799 kronor.


4. Våffelskålsjärn

Våffeldagen må ha varit men det behöver inte stoppa dig från att äta våfflor varje dag. Ta våfflorna till nästa nivå med det här järnet som skapar små skålar som går att fylla med glass eller sylt. Klicka hem den här.


5. Smoothiemaker

Med den här smidiga smoothiemixern kan du göra en vitaminboost på ett snabbt och enkelt sätt varje morgon. Köp den här för bara 399 kronor.


6. Chips- & dipskål

Här är chipsskålen som kommer göra fredagsmyset mycket enklare utan kladd i soffan. Perfekt för alla fester i sommar! Klicka hem den här.


7. Ledslinga

Gör din balkong mysig för alla varma sommarkvällar med en ledslinga med ananasfrukter. Köp den här för 99 kronor.


8. Fotoprops

Spexa till sommarfesten med fotoprops för fotostunden! Paketet innehåller 10 stycken fotoprops med sommarmotiv. Köp hem den här.


9. Gör-Din-Egen Glassbuffé

Glassrullar är populärt i Indonesien och har sedan 2017 spridits över hela världen. Nu kan du göra glassrullar hemma själv med den här maskinen. I förpackningen får du bland annat med olika smaker, en form och två spatlar. Klicka hem den här.


10. Lip Twister-spel

Det här partyspelet innehåller en blandning av olika utmaningar så som blåsa ballonger eller såpbubblor. Du kommer garanterat få dig ett gott skratt! Köp det här och ta med på nästa fest.


11. Campingdusch

Ska du åka på campingresa eller roadtrip i sommar? Då är denna smarta dusch ett måste att ha med! Vattnet värms upp om den lämnas ute i solen så du kan avnjuta en dusch i behaglig temperatur på vattnet. Klicka hem den här för endast 49 kronor.


12. Röda plastmuggar

Skapa en mer amerikansk känsla på din fest genom klassiska röda plastmuggar. Dessa säljs i 50-pack och rymmer 355 ml dryck. Klicka hem den här.


13. Hamburgerjärn

Om du inte äger en kolgrill blir detta din räddning i sommar. Det här järnet kommer maxa dina grillkvällar! Klicka hem den här.


14. Glasburk med lock

Allt blir godare ur fina glas, eller hur var det? Det går utmärkt att servera cocktails i det här små burkarna. Klicka hem 2-pack eller 4-pack här.


15. Kanna med iskärna

Svalka dig med hjälp av den här kannan med både en iskärna som gör drycken extra kall men även en tesil som går att fylla med bär eller örter för att ge din dryck smak. Köp den här för 199 kronor.


16. Nödfallsladdare

En bärbar mobilladdare som är smidig och tillräckligt liten för att rymmas i en handväska. Finns i två varianter för iPhone eller Android. Klicka hem din här.


17. Festivalkit

Ska du på en av sommarens många festivaler? Då måste du ha med dig detta festivalkit som innehåller alla de nödvändigheter som du kan tänka dig behövas. Allt från plåster till toalettsitsskydd. Klicka hem den här och kom väl förberedd till festivalen.


18. Plattborste

Med den här borsten kan du släta ut ditt hår rakt med ett enda borsttag. Köp den här och borsta ditt hår rakt utan ansträngning.


19. Gör-Din-Egen Neonskylt

Skriv vad du vill med den här väggdekorationen. Tröttnar du är det bara att forma om den på något nytt sätt! Klicka hem den här för 199 kronor.

20. Campingstol

Den här hopfällbara stolen är perfekt för festival eller stranden. Stolen levereras i en påse så du enkelt kan bära stolen över axeln. Köp den här.


21. Flytande dryckhållare 


Maxa ditt poolhäng med en flytande dryckhållare. Hur jobbigt är det inte att behöva sträcka sig till poolkanten för att hämta sin dricka? Klicka hem den här för endast 29 kronor.


22. Våtservetter för solglasögon

Se allt glasklart genom dina solglasögon eller vanliga glasögon. Dessa våtservetter tar bort fettfläckar och smuts på ett enkelt sätt. Köp dessa för 29 kronor här.


23. Hopfällbar vattenflaska

Den här vattenflaskan går att fälla ihop till mindre storlekar för att ta så lite plats som möjligt. Klicka hem din vattenflaska här för 199 kronor.


24. Badbalja för vuxna

Har du inget badkar eller pool men vill jättegärna svalka dig? Den här badbaljan kan göra din önskan i uppfyllelse! Klicka hem den här och unna dig ett bad.


25. Fruktflaska

Det är viktigt att dricka vatten, speciellt på sommarhalvåret. Gör vattnet roligare och mer smakfyllt genom att fylla den med frukt och bär. Köp den här för 99 kronor.


Läs även: 10 perfekta hotell för en vårweekend - från lyx till budget

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!