Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 smarta prylar att unna sig för en stressfri vardag

- 12/02/2019, 15:36

Nedan tipsar vi om 15 smarta prylar du kan unna dig för att göra livet mycket lättare. Ett överfallslarm är bra att ha eller varför inte en sockervaddsmaskin? Spana in alla smarta prylar nedan!

tjej som är förvånad, prylar

Har du svårt att få ihop det i vardagen ibland? Det har vi alla! Men det finns faktiskt lifehack-prylar som är till för att underlätta i vardagen. Här nedan listar vi 15 smarta prylar som kommer att göra din vardag mer stressfri! Dags att unna sig. 

1. Pannkaksmaskin

Denna grymma maskin kommer att underlätta pannkaksstekningen. Det enda du behöver göra är att hälla i smeten, resten sköter maskinen själv! Köp den här.

2. Cornflakes dispenser


Den här cornflakes dispensern kommer få din morgon att kännas som en lyxig hotellfrukost. Du sparar dessutom tid och slipper smulor på golvet och bordet! Klicka hem den här.

3. Sockervaddmaskin

Med den här maskinen kan du göra egen god sockervadd hemma istället för att åka till närmsta nöjesfält och betala överpris! Klicka hem denna och ät sockervadd exakt när du är sugen på det.

4. Sandfri strandmatta

Med hjälp av denna strandmatta kan du ta ditt strandhäng till en ny nivå. Tänk dig att ligga på en strand, höra vågorna och känna solen mot din hud utan att behöva få sand överallt! Köp med denna till din nästa resa här.

5. Pizza maker

Bli ett proffs på pizza med hjälp av denna nödvändiga och smarta pryl! Klicka hem den här om du vill spara både pengar och kraft. 

6. Baconmaskin

Älskar du knaperstekt bacon? Då är detta maskinen för dig! Genom att köra denna bricka i mikron så får du knapriga bacon på några sekunder. Klicka hem den här.

7. Fotvärmare

Går du runt med kalla fötter under vinterhalvåret? Denna fotvärmare i fleece är din lösning! Du hittar den här.

8. Överfallslarm

Hur många gånger har man inte gått hem en sen vinterkväll i mörkret och önskat att man hade ett överfallslarm? Detta larm är praktiskt att ha med sig och vid användning ger den ifrån sig ett öronbedövande larm. Klicka hem den idag för att känna dig tryggare.

9. Nagellackstorkare

Hur gullig är denna lilla apa som torkar ditt nagellack med ett enkelt knapptryck? Här hittar du den.

10. Vinfläcksborttagare

Låt inte lite spillt vin på skjortan eller mattan förstöra din kväll! Denna spray löser problemet åt dig. Förbered dig genom att köpa den här.

11. Telefonhållare för nacken

Denna smarta telefonhållare kommer underlätta för dig varje gång du vill ha händerna fria när du tittar på film eller annat på din mobil. Den går även att forma så den kan stå på ett bord. Tips: Den är perfekt på flygresor! Klicka hem den här. 

12. Smetfördelare

En smetfördelare kommer hjälpa dig att fördela muffinsarna jämt, för finns det något värre än när muffinsarna är olika storlekar? Ett plus är även att slippa allt kladd. Unna dig själv denna smarta pryl här.

13. Världens minsta dammsugare

Detta är dammsugaren som du inte visste att du behövde! Har du ett dammigt skrivbord eller bil? Denna minidammsugare kommer lösa alla dina problem på de små ytorna du inte kommer åt. Köp den här.

14. Ölkylare

Finns det något värre än ljummen öl? Köp denna smarta ölkylare här och bli populär bland dina vänner i sommar!

15. Köttbulletång

Känner du någon som suger på att få till perfekt runda köttbullar? Ge bort denna smarta lilla uppfinning här.

Missa inte heller att läsa om de trendigaste vårjackorna till henne 2019: Vårjackor till henne 2019 – här är 14 favoriter som toppar listorna