Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

26 smarta teknikprylar som du kan fynda just nu

- 06/05/2019, 13:38 -

Vem älskar inte alla smarta prylar som ständigt kommer ut på marknaden? Oftast är det prylar som kan underlätta vardagen men även sådant som du kanske inte visste att du behövde innan du fick reda på att det existerade. Här tipsar vi om såna prylar!

Smarta teknikprylar

Vi har spanat in billiga och smarta teknikprylar som du bara kommer att vilja ha efter att ha läst detta!

1. Minikamera i HD

Den här lilla kameran är riktigt bra om du ska ut på äventyr i sommar! Den tar lite plats men har ändå otroligt bra kvalite. Den filmar, tar bilder och har en inbyggd rörelsesensor. Spana in den här.


2. Trådlösa pods

En uppdaterat kvalitetsutgåva för 2019 med bättre ljud och batteritid. Du hittar dem här för 249 kronor.


3. AirFryer

Äntligen finns det ett hälsosamt sätt att äta friterat. En airfryer friterar din mat utan någon onyttig olja. Den friterar med varmluftsteknik vilket är smidigt och enkelt! Här kan du köpa den för 899 kronor.


4. Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar är det smartaste knepet för att kunna maxa på gymmet. Närmare frihet kan du inte komma! Du hittar dem här för 249 kronor.


5. Elektronisk pizzaugn

Ugnen har dubbla värmeelement och har en snygg design i form av en pizzakartong. Värm på en fryst pizza på ett enkelt sätt eller grädda en hemmagjord! Här hittar du den för 499 kronor.

6. Liten drönare

En liten drönare som tar perfekta bilder i rörelse och från högre perspektiv. Den flyger stabilt och är så pass liten att den är lätt att ta med sig överallt. Här kan du köpa den för endast 349 kronor.


7. Ljudförstärkare

Den här akustiska ljudförstärkaren förstärker inte bara ljudet från din smartphone, den har också en väldigt snygg design. Det smarta med denna prylen är att du slipper alla ledningar och elektronik. Här hittar du den för 399 kronor.


8. Elgrill

En smidig grill där du slipper tänka på kol eller tändvätska. Allt du behöver göra är att stoppa in sladden i elkontakten och sen är det bara att börja grilla! Här hittar du den för endast 299 kronor.

9. Studiomikrofon med tillbehör

Ska du kanske starta podd men har inte den utrustning du behöver? Eller älskar du att sjunga och vill spela in egen musik med bra ljudkvalite? Då är detta definitivt utrustningen för dig. Klicka hem här och låt kreativiteten flöda.


10. Locktång

En locktång med keramisk yta vilket är mer skonsamt för håret. Här hittar du den för endast 399 kronor.


11. Trådlös laddare och mobilhållare

En smidig pryl som både laddar mobilen samtidigt som du kan ha framme GPS eller lyssna på musik i bilen. Köp här.


12. Marshall-högtalare

Bluetooth högtalare som har en snygg design vilket gör dem till en perfekt inredningsdetalj i hemmet. Här hittar du dem just nu nedsatta med 30 procent.


13. Powerbank med solceller

En powerbank är en nödvändig teknikpryl för alla som har dåligt batteri på mobilen. Den här powerbanken är unik då den laddas med solceller vilket är bra för miljön men det gör även att du kan ha med den överallt där du inte har tillgång till elektricitet. Här hittar du den för 299 kronor.


14. Trådlös HDMI-sändare

Dela din mobilskärm eller datorskärm direkt på TV:n via en HDMI-sändare. Detta underlättar verkligen om du vill kolla Netflix, youtube eller liknande men inte orkar titta från en liten skärm. Här kan du köpa sändaren för 219 kronor.


15. GPS-spårare

Lägg den här lilla smarta GPS-spåraren i din plånbok, häng den i nyckelknippan eller innanför ditt mobilskal så kan du på ett enkelt sätt genom en gratisapp spåra det du tappat bort. Klicka hem den för endast 109 kronor här.


16. Elektronisk vakuumförpackare

En elektronisk vakuumförpackare kan användas till kött, fisk, bär och grönsaker som ska frysas in eller skafferi- och kylskåpsprodukter som ska lagras över en längre tid. Allt blir fräschare med vakuumförpackning!

Du hittar denna här för 229 kronor.


17. Vattenkokare

En riktigt snygg vattenkokare i rostfrittstål slår aldrig fel. En livsnödvändig pryl för dig som är teälskare. Köp hem den här.


18. Undervattenslampa med fjärrkontroll

En fjärrstyrd vattentät lampa som kan lysa i tolv olika färger. Perfekt att ha i poolen för feststämning eller varför inte i ditt akvarium. Styr i vilken färg du vill med hjälp av fjärrkontrollen. Du hittar lampan här.


19. Övervakningskamera med wifi

Med en övervakningskamera kan du enkelt ha koll på vad som händer inuti och utanför ditt hem. Denna skickar bilder direkt till din mobil genom en app och om kameran känner en rörelse så får du en notis direkt till mobilen. Här kan du köpa den för 499 kronor.


20. Sladdlös dammsugare

En liten handhållen dammsugare som smidigt rengör din bil eller ditt hem. Den är effektiv samtidigt som den är tyst. Klicka hem den här.


21. Skärmförstorare

Med hjälp av den här smarta prylen kan du slippa stirra in i din lilla skärm. Förstora din skärm upp till fem gånger så du på ett bekvämt sätt kan njuta av det du kollar på. Ett tips är att ha med denna på flyget. Köp hem den här för 99 kronor.


22. Liten luftkylare

En liten bärbar luftkylare som håller dig sval i sommar. Det enda du behöver göra är att fylla den med vatten så gör den resten av jobbet! Här hittar du den.


23. Elektronisk plattborste

En plattborste som gör ditt hår rakt på några sekunder! Med hjälp av en keramisk beläggning så rätar borsten ut alla hårtyper. Här hittar du borsten.


24. Uppladdningsbar fläkt

Om denna sommar blir lika varm som förra, så finns det inga tvivel på att alla fläktar kommer ta slut. Förbered dig redan nu genom att köpa den här smarta fläkten som laddas via USB och har en LED-lampa. Här klickar du hem den.


25. Aktivitetsarmband

Denna aktivitetsklocka räknar ditt blodtryck, antal steg, kalorier med mera. En perfekt klocka för dig med ett aktivt liv. Här kan du köpa den för 349 kronor och spara 51 procent.


26. Trådlösa LED-lampor med fjärrkontroll

Praktiska lampor som går att styra med hjälp av en fjärrkontroll. Här hittar du 3-pack lampor för 169 kronor.


Läs även: 19 lyxiga saker - som du just nu kan fynda billigt

Nyheter24