KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Smarta saker som trendar 2021 – bästa köpen i butik!!

- 13/01/2021, 14:49 -

Höga förväntningar på år 2021? Förbered dig på det nya året genom att ladda upp med smarta saker som både förenklar och förgyller vardagen!

Smarta saker till hemmet, bilen, jobbet eller resan. Här hittar du allt!

Vi älskar smarta saker som förenklar vardagsproblem eller som förbättrar de saker vi älskar. Särskilt nu när vi tillbringar så mycket tid hemma växer behovet av smarta prylar. Här har vi samlat de allra hetaste prylarna. Psst! De är minst lika roliga som de smarta.

Smarta saker: Instax Polaroid Printer

Har du hört talas om Instax Mini Link? Den ger dig glädjen av en polaroidkamera fast utan pressen att varje bild måste bli perfekt. Instax Mini Link är nämligen en printer för polaroidbilder. Ta snygga bilder med mobilen och skriv ut de allra bästa! Den blir din för 1 190 kronor här.

Smarta saker: Första hjälpen

År 2020 har öppnat upp våra ögon för krisberedskap. Var smart och ladda upp hemmet och bilen med ett första hjälpen-kit, så är du alltid redo för en medicinsk krissituation. Här kan du klicka hem kitet.

Smarta saker: Träningsband

Med gymmen stängda är vi många som tränar hemma. Maxa hemmaträningen med detta smarta träningsband som ger dig massor av variationer på riktigt effektiva övningar. Det blir ju så mycket lättare att träna när träningsbandet är lättillgängligt. Här får du just nu 20 procent rabatt. 

Psst! Du kan dessutom enkelt ta med det på semestern om hotellet på semesterorten inte skulle ha något gym.

Smarta saker: Pusselmatta

Är du en pusslare? Då har du säkert någon gång känt behovet av att behöva lägga undan pusslat vid ett tillfälle trots att du inte hunnit lägga klart hela motivet. Då är pusselmattan den perfekta lösningen. Köp den här för 169 kronor.

Smarta saker: Robotdammsugare

Vad är väl smartare än en robotdammsugare? Det vill säga en robot som städar åt dig där hemma. År 2021 är definitivt året då vi inte vill lägga tid på att städa. Köp den här för 1 490 kronor.

Smarta saker: Ice Cube Tray

Den här prylen är bara så smart! Det är en isform som ger lite större isbitar. Formen är gjord i ett material som gör att isen lossnar otroligt lätt. Aldrig mer frustration under drinkkvällen! Du kan dessutom använda den för att frysa in kuber av smoothie eller soppa. Den här snygga formen kommer från designmärket HAY och kostar 159 kronor här.

Smarta saker: Vinglasrack

Smart förvaring är ett område helt för sig när det kommer till smarta saker. Särskilt om du bor på en liten yta eller har väldigt mycket prylar. I köket vill vi såklart ha det lite extra organiserat. Den här snygga vinhängaren ger dig mer rum i skåpen och är samtidigt en snygg inredningsdetalj. Finns i flera storlekar. Från 79 kronor här.

Smarta saker: Självvattnande kruka

Slipp ställa alarm i mobilen eller pricka in "vattna blommor-dagar" i kalendern för att dina kära växter ska se någorlunda fräscha ut. Med den här smarta krukar så vattnas dina växter smidigt av sig självt! Spana in den här.

Smarta saker: Aktivitetsarmband från Xiamo

Få koll på pulsen, stegen, sömnen och allt annat som du vill ha koll på med en smidig klocka. Den här kommer från Xiaomi. Bara 449 kronor här.

Smarta saker: Cornflakes dispenser 

Smart sak till köket! Perfekt sätt att förvara din mûsli eller dina flingor på ett smidigt och roligt sätt. Sätter definitivt guldkant på frukosten. Endast 479 kronor här.

Smarta saker: Tyngdtäcke Cura of Sweden

Har du testat det populära tyngdtäcket? Det ger dig bättre sömnkvalitet och ger dig mer energi under dagen. Smart va? Finns att köpa här för 2 095 kronor.

Smarta saker: Vikbart badkar

För dig som älskar att ta långa avkopplande bad, men som inte har plats där hemma är detta vikbara badkar en grym lösning. Fäll upp, hoppa i och njut av ett härligt bad! Finns att köpa här för 1 995 kronor.

Smarta saker: Värmetofflor

Slipp kalla fötter! Dessa mysiga tofflor är faktiskt bokstavligen varma. Du värmer dem i micron likt en värmepåse och sedan kan du stoppa i dina kalla fötter. Så smart! De blir dina för 199 kronor här.

Smarta saker: Nackmassör

Du är inte ensam om att ha en stel nacke. Ta hand om nacken med denna supersköna nackmassör. Shoppa för 199 kronor.

Smarta saker: Eltandborste med AI

En eltandborste med artificiell intelligens som på ett smart sätt kan identifiera din tandborstning och guidar dig till bättre resultat. Köp den här för 1 790 kronor. 

Smarta saker: Stolgym

Träning på kontoret (eller hemmakontoret) – bara 5 minuter i timmen kan öka din hälsa så mycket. Undvik skador och förbättra fokus. Det blir så enkelt med detta stolgym! Köp här för 699 kronor.

Smarta saker: Smart slicer till vattenmelon

Har du någon gång önskat att det finns ett smartare sätt att skära upp vattenmelon på? Då behöver du inte undra längre! Den här slicern är det absolut lättaste sättet att skära upp en melon på! Klicka hem för 149 kronor.

Smarta saker: Automatisk tvåldispenser

Vi är alla väldigt medvetna om hur viktigt det är med god handhygien, eller hur? Minska sprdigning av bakterier i hemmet med en automatisk tvåldispenser. Endast 299 kronor.

Smarta saker: Höj- och sänkbart bord

Jobbar du hemifrån i dessa tider? Ge dig själv de bästa förutsättningarna med ett ergonomisk höj_ och sänkbart skrivbord. Klicka hem bordet här.

Smarta saker: Noppmaskin

Den här smarta prylen ökar livslängden på dina kläder. Så bra pryl! Klicka hem den för 359 kronor här.

Smarta saker: Uppblåsbar resekudde

År 2021 hoppas vi kunna resa och upptäcka världen igen! Då är en sådan här uppblåsbar resekudde en riktigt smart pryl att investera i. Finns att köpa här.

Smarta saker: Massagepistol

Rädda ömma muskler och kroppsdelar med den populära massagepistolen. Den är absolut en trendig pryl år 2021. Här får du just nu 33 procent rabatt.

Smarta saker: Läslampa

Klicka hem den för 199 kronor här.

Vilken butik har bäst utbud på smarta saker?

Var hittar man de där smarta sakerna då? Online såklart! Det finns massor av butiker online som har ett grymt utbud på smarta saker. Det finns till och med e-handelskedjor som är helt och hållet dedikerade till att bara sälja smarta prylar. Här nedan listar vi våra favoritbutiker att spana in:

Partykungen

CDON

NetOnNet

Adlibris

Designtorget

Åhlens

Rabattkod, rabatter och erbjudanden

Det är ju extra roligt att klicka hem en smart pryl om man kan göra det till pangpris, eller hur? Finns det då några rabattkoder på smarta saker som man kan ta del av? Svaret är ja. Flera av de smarta sakerna som vi tipsar om i den här artikeln går att klicka hem till rabatterat pris. Många av våra favoritbutiker har dessutom regelbundna erbjudanden och kampanjer, där du kan spara stora pengar. Butikerna Åhlens och CDON har dessutom statiska outlets där du kan göra superfynd på smarta saker.


Läs även: 51 smarta saker - som du kommer vilja klicka hem direkt