Här är snacksen som kommer att rädda din VM-sommar

Alla vet att fotbolls-VM är så mycket mer än bara fotboll. Det är gemenskap, det är känslor och det är kärlek. Men låt oss inte glömma det viktigaste – snacksen.


1. Baconsnacks

Anledningen till att man låter sig tvingas med på ett fullsmockat Gröna Lund eller en iskall klaustrofobisk biograf stavas: baconsnacks. Dessa knapriga rackare går hem hos de flesta och folk fullkomligt jublar så fort man dukar fram en skål. 

Vill du ha dem exakt som på bio? Lägg dem på en plåt och skjutsa in dem i ugnen under ett par minuter i 150 grader. Du hittar dem här.

2. OLW Lättsaltade potatischips

Efter alla dessa år då man tvingats trycka i sig vidriga smaker i form av tryffel, lime, chili och peppar och äppelpajssmak smak på chipsen så är det förvånansvärt hur extremt gott det är med helt vanliga lättsaltade potatischips. Det finns en anledning till att man går tillbaka till den snälla, normala killen efter att man provat på en rad bad boys – så att säga. 

För att undvika smulor över precis hela lägenheten/huset så finns de nu även i småpack du kan köpa i en hel kartong. Du hittar dem här.

3. Hockeypulver

Det finns alltid nån oskön janne som påstår att "hockeypulver är för barn". Men när man ser 37-åriga Helena på jobbet dricka välling är det inte direkt många som invänder.

Hockeypulver är både gott, surt och latjo och därför ett måste under VM-dagarna. Här hittar du det.

4. Estrellas färdigpoppade popcorn med cheddar

Det finns två olika människor. De som gillar att elda upp sitt kök genom att poppa popcorn i kastrull (som alltid bränns i botten) – och de som väljer den smidiga, mycket godare vägen och köper färdigpoppade popcorn som inte sätter sig i tänderna utan istället smälter i munnen. 

Dessa poppisar är ett måste och alltid superuppskattade. Även dessa kan du värma en liten stund på en plåt för att få dem lite varma och naggande goda. Du hittar dem här.

5. Ranch och Holiday-dipp

Det finns en speciell plats i helvetet för de människor som köper taco eller barbeque-dipp när det ska ätas chips. En dipp ska vara ljus, krämig och gärna ha lök, tomat eller paprika i sig. Ranchdipp hittar du här och Holidaydipp hittar du här.

6. Bjäre chips, salt och vinäger

Dessa chips är hands down de godaste vinägerchipsen på marknaden. Ett tips är att köpa flera påsar då dessa tenderar att försvinna snabbt. Nu ska man inte vara den som är den men tillsammans med en iskall dryck så kan livet inte bli mer komplett. Du hittar dem här.

7. Estrella Ranch & Sourcream

En smakexplosion som får smaklökarna att dansa tango. Perfekta chips för dig som vill att chips ska smaka lite mer, och du känner inslag av syrlig sourcream samt ost, lök, tomat och vitlök. Dessa passar otroligt nog väldigt bra ihop med Ranch-dippen. Du hittar dem här.

8. OLW Smash bar

Vi alla är överens – personen som uppfann Smash borde få Nobelpriset. Denna gottesak är ingenting annat än en fröjd för gommen och ett måste att ha hemma under VM-perioder. Du hittar den här.

9.  Lion choklad

Godaste godiset sedan urminnes tider. Enda chokladbiten som kan brottas med denna är Marabou Oreo men den skiten har man ju redan förätit i sig på. Dessa bitar är även i perfekt storlek, och det är ju sällan man får vara med om det i livet...

Här hittar du den.

10. Doritos Cheese Snacks

Älskar du ost? Vem gör inte? Då är dessa nachos drömmen. Fyllda av smak och här blir de dina.

11. Reese's Crunchy

Reese's är drömmiga peanut butter cups från USA – ett godis som tagit Sverige med storm och det är helt magiskt gott. Det är ibland svårt att få tag på men här kan du köpa godiset!

12. Reese's Dipped 

Reese's finns även i andra upplagor. Dessa Dipped Pretzels är magiska, eller så doppar du pinnarna i flytande Reese's, hur gott? Perfekt att sitta och mumsa på under fotbollsmatchen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.