Förhållande - Nyheter, artiklar, reportage och video

igår 14:56
Många mindre olyckor – avåkningar och lastbilar som kört fast – har präglat trafikläget i Skåne under dagen.
igår 14:52
Måns Zelmerlöw är en svensk artist och programledare. Här kan du läsa mer om Måns Zelmerlöw: fru, barn, familj, längd, vin och sexmissbruk.
igår 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".
igår 05:30
Läkemedelsverket svänger om den livräddande nässprejen naloxon. Den bedöms nu kunna säljas receptfritt på apotek. Nu krävs det att ett företag som tillverkar detta läkemedel inkommer med en ansökan, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).
igår 05:30
Tiotusentals människor samlas i ökenstaden Dubai för att försöka komma framåt i världens klimatarbete. Här är fem saker att hålla koll på under toppmötet COP28, som inleds den 30 november och pågår till den 12 december.
igår 04:28
Efter tisdagens skjutning av en svensk man i Norge växer oron i landet för att gängvåldet ska spilla över gränsen. "Det är dags att agera. Om inte kommer vi snart ha 'svenska förhållanden'", varnar ordföranden för det norska polisförbundet Unn Alma Skatvold regeringen i ett uttalande på onsdagen.
2 dagar sedan 21:41
"Det kommer ut rök från en bostad i ett flerfamiljshus i Huvudsta", skriver polisen på sin hemsida.
2 dagar sedan 13:26
Hemlig dataavläsning ses som ett av polisens vassaste verktyg i brottsbekämpningen. Metoden föreslås bli permanent och till viss del utvidgas.
2 dagar sedan 08:10
2021 års julfavoriter Knyckertz kommer på bio och det är dags för årets julkalender som väcker "Trolltider" till liv. Här är veckans filmer och serier.

Visar sökträffar 1 - 10
Hittade 6687 artiklar.