Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Quetzala gästar premiären av Thank God It's Fragbite

- 05/10/2012, 21:13
Nyheter24:s Quetzala Blanco gästar premiären av Thank God It's Fragbite.
1 av 3

Nyheter24:s Quetzala Blanco gästar premiären av Thank God It's Fragbite.

Webbteveprogrammetsänds klockan nio på fredagskvällen.
2 av 3

Webbteveprogrammetsänds klockan nio på fredagskvällen.

Printscreen: Fragbite

Quetzala Blanco är skribent, bloggare och krönikör på Nyheter24.
3 av 3

Quetzala Blanco är skribent, bloggare och krönikör på Nyheter24.

Nyheter24

Gamingsajten Fragbite sänder premiären av webbteveprogrammet Thank God It's Friday. Nyheter24:s Quetzala Blanco är en av gästerna.

Nyheter24:s systersajt Fragbite presenterar på fredagskvällen den sprillans nya showen Thank God It's Fragbite. En av gästerna är ingen mindre än Quetzala Blanco, skribent och krönikör på Nyheter24, som i vanligt fall inte är särskilt känd i spelkretsar. 

"Faktum är att pilotavsnittet innehåller väldigt lite gaming, men detta kommer givetvis att variera kraftigt under kommande avsnitt", skriver sajten om premiären.

I stället för att diskutera spelvärlden kommer programmet handla om "allt mellan himmel och hav".

Gaming kombinerat med nöje

Programledare för TGIF är Fragbites egna chefredaktör André Åkerblom och upplägget går ut på att kombinera gaming med generellt nöje.

I varje avsnitt bjuds en panel på tre personer in till samtal med programledaren. Paneldeltagarna väljer varsin "spaning" från valfri kategori som sedan presenteras. Efter diskussioner kring de valda ämnena sker en omröstning för att ta fram den mest intressanta iaktagelsen. 

Vem tror du har den mest intressanta spaningen i kvällens Thank God It's Fragbite? Programmet har premiär klockan 21.00 på Fragbite.

Givetvis finns programmet även tillgängligt efter sändningstiden.