Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Roos möter - WESC-grundaren Greger Hagelin

- 23/10/2012, 21:00 -
undefined
1 av 3

undefined

undefined
2 av 3

undefined

undefined
3 av 3

undefined

Skateboardproffset Greger Hagelin, skaparen av klädmärket WESC, berättar i kvällens avsnitt av Roos Möter varför han en gång ville köpa tillbaka en WESC-tröja från en snubbe i en bar.

Vet du vem Greger Hagelin är? Han stack iväg till Los Angeles för att pröva lyckan som skateboardproffs. När han kom hem till Sverige grundade han det skaterelaterade klädmärket WESC. 

– En snubbe i WESC-tröja satt och betedde sig dåligt mot en tjej i baren. För 500 spänn bad jag att få köpa tillbaka tröjan, berättar han i programmet. 

"Roos Möter" är precis vad det låter som. Entreprenören Douglas Roos kommer en gång i veckan bli besökt av en person som bidragit till näringslivet i Sverige.

I premiärsvanittet utsätter han Greger Hagelin för spännande frågor - dessutom avslöjar Greger hur man genomför grymma affärsidéer och antar utmaningen att spela en pingismatch mot Douglas Roos. 

Missa inte Roos Möter, ikväll kl 21:00