Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Vimla

Så gör du världen lite bättre – genom att välja rätt

- 06/04/2016, 13:41 -

Välj bort giriga företag som utnyttjar dig och förbrukar naturresurser utan att ge något tillbaka. Gör världen en tjänst och tänk efter vilka du vill samarbeta med!

Gå in och rösta på den organisation du tycker ska få Vimlas bidrag!

De flesta av oss vill göra världen bättre. Men hur gör man det om tiden och energin inte räcker till att engagera sig i en välgörenhetsorganisation? Ett sätt att hjälpa till är att vara medveten om vilka produkter och tjänster du väljer – en sådan tillsynes liten sak kan göra stor skillnad.

Hitta företagen som är osjälviska, som kämpar för att vara reko mot sina kunder och är måna om att ge tillbaka till världen. Mobiloperatören Vimla är ett av de företag som har bestämt sig för att göra världen lite schysstare.

Hjälp Vimla att hjälpa

Vimla har beslutat att under september skänka 150 000 kronor till välgörenhet, och behöver nu din hjälp att välja vilka organisationer som ska få dela på bidraget. Dessutom är de noga med att aldrig utnyttja sina kunder – de tycker exempelvis att det är en självklarhet att låta dig spara oanvänd surf, samtal och mess till nästa månad.

Var med och hjälp Vimla att göra världen till en lite schysstare plats.

Gå in och rösta på den organisation du tycker ska få Vimlas bidrag!

Borde fler företag bidra till ett bättre samhälle?