ANNONS: Innehåll i samarbete med Next in Football
Nu har du chansen att få intervjua landslagsstjärnorna!
1 av 4
Nu har du chansen att få intervjua landslagsstjärnorna! - Foto: Bildbyrån
Zlatan var självklart mannen bakom avancemanget till EM.
2 av 4
Zlatan var självklart mannen bakom avancemanget till EM. - Foto: Bildbyrån
I sommar får kanske du uppleva den här glädjen på bästa plats under mästerskapet i Frankrike.
3 av 4
I sommar får kanske du uppleva den här glädjen på bästa plats under mästerskapet i Frankrike. - Foto: Bildbyrån
Och kanske få intervjua den här glada killen!
4 av 4
Och kanske få intervjua den här glada killen! - Foto: Bildbyrån

Ta chansen och bli Nyheter24:s reporter i sommarens EM

Tillsammans med Coca-Cola lanserar Nyheter24 tävlingen Next in football. Nu får du möjligheten att bli vår reporter i sommarens EM och följa dina idolers alla steg. Om du älskar fotboll så är det här rätt tävling för dig!


Den 17 november spelade Sverige oavgjort mot Danmark på Parken i Köpenhamn. Resultatet gjorde att Sverige var klara för EM i Frankrike i sommar. Men redan nu börjar Nyheter24 sin uppladdning inför mästerskapet.

Genom ett samarbete med Coca-Cola så lanserar vi nu tävlingen Next in Football där vinnaren blir vår reporter i sommarens EM i Frankrike. Innan EM-mästerskapet för fyra år sedan så lanserade vi samma sak, och det hela blev en succé. I finalspelet fick deltagarna bland annat åka till Köpenhamn och intervjua den förra stormålvakten Kasper Schmeichel.

För att kunna kora fram en vinnare så behövs det självklart en jury! I år är det Patrik Ekwall och Jesper Hussfelt som kommer hjälpa oss att hitta den absolut bästa reportern.

För att ha möjligheten till vinst så behöver du bara starta en reporterprofil på Next in Football och helt enkelt skriva om fotboll. I fem veckor kommer vi där att publicera tre utmaningar som du kan anta för att öka dina chanser till vinst.

För mer information, kika in på Next in Football.

/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du bli vår reporter i Frankrike under sommarens EM?
Tack för din röst!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?