Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med MTV

9 saker du aldrig ska göra på en fest

- 09/11/2016, 17:15 -
Ibland får man ju för sig att göra sjukt pinsamma grejer...

Ibland får man ju för sig att göra sjukt pinsamma grejer...

Vi listar nio saker som alla borde undvika att göra när det är party! Även om det inte alltid är så himla lätt...

1. Rota i kylskåpet
Sugen på något ätbart? Det kan vara bra att fråga innan man börjar leta käk i någon annans kylskåp, hehe. Eller ta initiativet att ringa dit lite pizzor på egen hand – så himla trevligt och mumsigt!

katt i kylFlickr

2. Säga till ALLA att du älskar dem
Ni vet när drinkar, skratt och feststämning leder till att man hamnar i en överdrivet kärleksfull stämning och börjar berätta för alla hur mycket man älskar dem? Ett glatt humör är såklart jättehärligt – men det kan ha gått lite överstyr när man kommer på sig själv med att ha suttit och gjort långa kärleksförklaringar till var och varannan ytlig bekant på festen (även om de flesta säkert bara tyckte att det var gulligt)!

3. Hångla upp kollegan
Det är såklart helt okej att vara sjukt sugen på den där heta kollegan på jobbet – men att att hångla upp varandra när det är fest... Vi säger bara en sak – för er egen skull: GÖR DET INTE. The awkardness på jobbet dagen efter alltså, den är inte att leka med!

hångelmtv.co.uk

4. Gå på jakt efter mikrofonen
Blev du plötsligt sugen på att hålla ett oförberett spontantal eller sjunga en liten sång för alla gäster? Det kan vara klokt att fundera en extra vända innan du ställer dig upp och håller show... Du kommer eventuellt att tacka dig själv morgonen därpå!

kille vid poolmtv.co.uk

5. Kasta kläderna
"Pantless party" kanske klingar härligt efter några shots, men vi lovar – du kommer inte ångra att du behöll kläderna på. Särskilt inte om någon skulle råka ha kameran framme… Om "skadan redan är skedd" och byxorna hunnit åka av – go for it och kör hårt!

partykillarmtv.co.uk

6. Visa upp dina akrobatiska färdigheter
Är du helt sjukt stolt över dina episka kullerbyttor och spagattrix? Verkar det som en genial idé att visa vad du går för på festen? Vänta med att hålla cirkus till ett annat tillfälle. Risken är att uppvisningen slutar med magplask i parkettgolvet och ett besök på akuten.

akrobatmtv.co.uk

7. Vägra att gå hem
Vi har nog alla någon gång varit med om den där besvärliga personen som envisas med att stanna kvar på festen trots att alla andra gått hem för längesen och man vill bara skrika: "SNÄLLAA GÅÅÅ HEM NUU!". Japp, ibland kan det tyvärr vara dags att knyta finskorna och pallra sig hemåt. Det kommer ju trots allt fler fester!

festskålmtv.co.uk

8. Låna grejer från badrumsskåpet
Att rota hysteriskt i andras badrumsskåp efter tandkräm, deo eller parfym är nog något som vi alla gjort någon gång *blink blink*. Men tro det eller ej – värden/värdinnan kommer att märka av om någon går runt och doftar av hens parfym. Så… för att slippa pinsamma situationer – just don’t!

konfliktmtv.co.uk

9. Ta en "power nap"
Att gå och lägga sig på sängen eller soffan under festens gång för att ”vila lite” är FARLIGT. Du kommer bara att bli tröttare av det. Bättre att tacka för sig och åka hem och sussa i sin egna gosiga säng! *Zzzzzzz*

Ett partycrew som verkligen inte följer alla regler är tjejerna och killarna i årets Geordie Shore

I trettonde säsongen är gänget tillbaka för att festa loss i Magaluf, Kavos, Ayia Napa och Ibiza. Programmet börjar sändas på MTV den 13:e november klockan 22:00, så missa för allt i världen inte detta – det kommer att bli helt insane! Ta en sneak peak på årets Geordie Shore här!

geordie shoremtv.co.uk

Har du gjort något pinsamt på en fest någon gång?