ANNONS: Innehåll i samarbete med Samsung
- Foto: Shutterstock

Så fixar du den ultimata filmdejten

Vilken film ska ni se, vad är det bästa snacket och hur sätter du rätt stämning? Här har du svaren.


1. Först och främst, skippa den romantiska filmen

Det kommer bara att få er dejt att se blek ut i jämförelse med paret på filmen och alla kärleksscener kommer att kännas awkward. Det bästa valet av film är en skräckis eller thriller. Då har ni en ursäkt att dela filt och gosa ihop er!

man med rosShutterstock

2. Skippa de feta chipsen som bara gör er konstiga i magen

Fixa istället ett romantiskt snack som exempelvis chokladdoppade jordgubbar eller smågodis så ni kan bonda över era favoriter i skålen (ja, du måste hälla upp det i en skål).

kvinna och man äter jordgubbeShutterstock

3. Våga ha lampan tänd

Ha inte för mörkt i rummet, du vill ju kunna se din dejt i ögonen, och så mycket tid som du har lagt ner på att förbereda dig vill du ju visa upp hur snygg du är! Det är även lättare att flörta om man ser varandras minspel.

Samsung tvSamsung Quantum dot TV gör det möjligt att ha ljust i rummet när du ser på tv, utan att bildkvaliteten blir sämre.

4. Förhoppningsvis är det här självklart, men städa innan!

Det är ju alltid mysigare när det är rent och fint. Är det stökigt finns det risk att du ger intrycket av att inte bry dig om att personen ska komma. Om du har bråttom och inte hinner storstäda ska du satsa på att åtminstone ha rent i badrummet och fräscha sängkläder – så din dejt slipper umgås med dina roomies krypen och bakterierna.

Man i stökigt rumShutterstock

5. För en lyckad kväll är det så klart viktigt med rätt utrustning

Yes, vi snackar om din tv. Med grym skärpa och krispigt ljus maxar du filmupplevelsen. Dessutom gäller det att ha en tv som inte kräver helt mörkt i rummet, eftersom ni ju gärna vill njuta av varandras vackra drag. ;)

Som tur är så är det möjligt med hjälp av den kraftfulla skärmtekniken Quantum dot som Samsung använder sig av i sina tv-apparater. Den ger så pass bra bildkvalitet att det inte spelar någon roll för upplevelsen om ni släcker lampan eller låter det vara tänt. Materialet i skärmen åldras dessutom väldigt långsamt så ni kan ha filmdejter i många år utan att behöva byta ut tv:n. Läs mer om Samsung Quantum dot TV här.

Kort om Quantum dot

1. Alla tv-apparater i Samsungs 2016 Quantum dot-sortiment kan ge mer än 1000 nits rent ljus vilket gör det till den ljusstarkaste bildtekniken hittills för tv.

2. Med HDR erbjuder de en mer detaljerad bild i de ljusaste och mörkaste scenerna, och ger ett väldigt klart ljus. Det gör att du får en bra upplevelse, oavsett om det är mörkt eller ljust i rummet.

3. Tillverkat av ett icke-organiskt hållbart material som åldras väldigt långsamt, vilket hindrar färgerna från att åldras i olika takt. Detta borgar för att du ska kunna ha glädje av din QD TV i många år!

Vill du ha en filmdejt med någon?
Tack för din röst!
Senaste nytt

30 Mar 2022, 09:46