1 av 3
- Foto: C More/Shutterstock
2 av 3
3 av 3

De här filmerna tittade svenskarna på mest i maj

Och här kan du se dem alla, samt över 1 500 andra serier och filmer.


Alla behöver ibland en hjälpande hand när det kommer till vilken film en ska välja att titta på. Av den anledningen kommer här en lista på vilka filmer som var populärast hos C More under maj månad. 

Alla dessa filmer kan du se gratis (och självklart en massa fler) på C More där du genom denna länk kan testa på deras utbud på serier och filmer helt kostnadsfritt i två veckor. Det är ingen bindningstid och ingen uppsägningstid och du får ta del av över 1 500 filmer och serier. 

1. The magnificent Seven 

Den lilla staden Rose Creek terroriseras av den hänsynslöse skurken Bogue. De desperata invånarna vänder sig till revolvermannen Chisolm (Denzel Washington) och erbjuder sina samlade tillgångar i utbyte mot hjälp. Chisolm samlar ihop ett gäng dödsföraktande män och skrider till verket. Stökigt! 

Här kan du prova på C More gratis i två veckor och se hur det går för Denzel

2. Independence Day: Återkomsten

Rymdvarelserna är tillbaka! Filmen är en uppföljare från en av historiens mest framgångsrika science fiction-filmer, “Independence Day”. Klarar människorna att mota bort ännu en attack?

Här kan du prova på C More gratis i två veckor. Därefter kostar det 99 kronor i månaden om du vill fortsätta. Det är dock ingen bindningstid eller uppsägningstid. 

3. Mother´s Day

Här var det stjärnspäckat. Julia Roberts, Kate Hudson och Jennifer Aniston är alla tre med i den här roliga dramakomedin. I filmen får vi följa med de tre kvinnorna under mors dag och skildrar olika aspekter av moderskap. 

Om ni vill se hur det går för Jennifer Aniston och resten kan du prova på C More gratis i två veckor här

4. San Andreas 

Det är katastrof i Kalifornien. Jordbävningar har drabbat Los Angeles och San Francisco hårt, men som tur är finns helikopterpiloten Ray Gaines (Dwayne ”The Rock” Johnson) som ger sig ut på ett livsfarligt räddningsuppdrag för att rädda sin dotter. 

Här kan du se filmen

5. Ice Age 5: Scratattack

Jakten på nötter kan vara farligare än en tror. I det femte animerade äventyret om Manny Diego, sid och de andra istidsdjuren så får vi se ekorren Scrats jakt på nötter som leder till en bisarr kosmisk dominoeffekt. Det hela leder till att jordens existens är på väg att hotas, vilket såklart inte är bra. 

Här kan du prova på C More gratis i två veckor

Du kan se alla dessa filmer och ytterligare 1 500 serier och filmer gratis i två veckor. Därefter kostar det 99 kronor i månaden om du vill fortsätta. Du kan även ta del av ett erbjudande som ger dig C More Premium (sport, filmer och serier) för endast 199 kronor den första månaden. Ordinarie pris 449 kronor. Det är ingen bindningstid och ingen uppsägningstid. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!