ANNONS: Innehåll i samarbete med C More

6 svenska filmer som gör att vi älskar den svenska sommaren

- 09/06/2017, 14:33 -

Nu kan du se alla filmer gratis på C More i två veckor.

Det är ingen underdrift när vi skriver att våren och början av den svenska sommaren inte har varit som man hoppats. Men för att du ska få den där känslan av en riktig svensk sommar så har vi tagit fram sex svenska filmer som får en att drömma sig bort till den perfekta sommaren. 

Himlen är oskyldigt blå 

Visst, det är inte bara solsken i den här filmen med Bill Skarsgård i en av huvudrollerna. Men likväl blir man påmind om hur fin den svenska skärgården är under sommaren, sen att själva filmen är ruggigt bra är ingen nackdel. 

Nu kan du få två veckor gratis på C More och ta del av Himlen är oskyldigt blå samt över 1 500 andra filmer och serier. Efter två veckor kostar det 99 kronor i månaden om du väljer att fortsätta. Det är ingen uppsägningstid eller bindningstid. 


Sunes sommar

Vem älskar inte Sunes sommar? Håkan som går runt och käkar potatis, Anna som har en sommarflirt med en raggare (Robert Gustafsson) och en Rudolf som inte har det lätt här i livet. 

Älskvärda! 

Här hittar du filmen på C More

Hata Göteborg

Även här är det inte bara mys men likväl skildrar det en svensk sommar på väldigt många sätt. Filmen får en verkligen att flyga tillbaka till sin ungdom, innehållandes grillkvällar, drama och någon som drar upp en gitarr när mörkret började komma.  

Visst längtar man till sommaren nu? Kika på filmen här och dröm dig bort ännu mer

Svensson Svensson

Lugnet i Vivalla byttes mot hetsen i Stockholm men likväl blir man glad när man ser Gustaf cykla där med sin cykel och se nöjd ut. 

Prova C Mores paket för serier och filmer helt gratis i två veckor genom denna länk och njut av Svensson Svensson-filmen. Efter två veckor kostar det 99 kronor om man vill fortsätta. Det är ingen uppsägningstid eller bindningstid. 


Hälsoresan 

Stig Helmer är alltid älskvärd och det är värt att titta på Hälsoresan bara av den anledningen. Men filmen får en också att komma att tänka på den svenska naturen när de är ute och paddlar. Föreställ er själv att vara där och njuta av vattnet samt skogen.

Här hittar du filmen på C More

Drömkåken 

Björn Skifs köper ett hus som han inte alls borde ha gjort. Sommaren går därför ut på att att pilla på huset. Det känns som svensk sommar.

Rullen hittar ni här

Dessa filmer kan du se helt gratis i två veckor genom den här länken. Men C More erbjuder självklart mer än så, när du registrerar dig får du tillgång till över 1 500 filmer och serier. Du kan även ta del av deras sportpaket genom deras Premiumpaket som nu kostar 199 kronor. Ordinarie pris 449 kronor och det är ingen bindningstid.