Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Ferratum

Låna upp till 20 000 kronor - räntefritt i 30 dagar

Sponsrat innehåll | 14/09/2017 11:36

Ansök om lånet och få det beviljat och utbetalt samma dag.

Alla kan hamna i en ekonomisk knipa, speciellt efter sommaren då man ofta har spenderat mer pengar än vanligt. Med ett snabblån kan du lösa krisen och komma på fötter igen. Det är däremot viktigt att vara vaksam på kreditgivare med skyhög ränta och att vara säker på att man kan betala tillbaka lånet. Hos Ferratum kan du just nu låna upp till 20 000 kronor räntefritt i 30 dagar

Lånet kan du hitta här

Få pengarna samma dag

Genom ett avancerat system kan Ferratum bevilja och betala ut pengarna samma dag som din ansökan kommer in. 

Ta lån utan UC

Alla långivare måste göra en kreditprövning på dig innan de kan låna ut pengar. Ferratum använder sig däremot inte av företaget UC när de tar en kreditprövning då det kan försvåra för dig i framtiden om du vill ta ett lån hos de större bankerna. Anledningen är att bankerna lättare säger nej om du har flera prövningar hos UC sedan tidigare. Ferratum har därför valt att istället använda sig av bolaget Creditsafe. 

Du betalar endast ränta på det du använder

Du kanske tar ett lån på 5 000 men väljer att endast använda hälften av det. Då betalar du efter dina räntefria dagar endast för det du faktiskt har utnyttjat. 

Här kan du ansöka snabbt och enkelt om ett lån hos Ferratum.