Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med The Inner Circle

Nu finns det ett helt nytt sätt att dejta i Stockholm - och det är väldigt exklusivt

Sponsrat innehåll | 27/10/2017 13:41

Dejtingappen The Inner Circle gör ditt letande effektivare och mindre tidskrävande.

Är du trött på att swipa vänster? Trött på stela dejter där du inte har något gemensamt med människan i fråga? Eller du är kanske trött att förvänta dig att du skulle träffa världens snyggaste person (enligt bild) och sen blev det inte riktigt så...

Då kanske det är dags att ändra på sitt sätt att leta efter dejter. Dejtingappen The Inner Circle har sedan 2013 hjälpt singlar runt om i världen i att hitta kärleken eller kanske bara en bra dejt för kvällen. The Inner Circle har, till skillnad från andra appar, lagt ett större fokus på att likasinnade personer ska matchas genom en noggrann gallring av personerna som ansöker om inträde. 

Vad gör gallringen för mig som singel? 

Gallringen möjliggör att personerna som använder The Inner Circle är ambitiösa, attraktiva och framgångsrika singlar med liknande intressen som dig, allt för en sådan optimal matchning som möjligt. Tack vare den noggranna genomgången av varje person, försvinner också personer som inte är den som den utger sig för att vara, samt fejkkonton. 

Anordnar träffar IRL 

Det går även att skippa interdejtandet och istället träffa människorna som har appen IRL. The Inner Circle erbjuder nämligen varje månad träffar runt om i världen. 

Här kan du läsa mer om The Inner Circle och även ladda ner appen