Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med TV.nu

7 julfilmer du måste se i vinter

- 02/12/2017, 13:47 -

TV.nu guidar dig rätt i den snåriga streamingdjungeln i jul. Vi listar 7 julfilmer i toppklass som just nu finns i deras Play-guide.

Alla gillar inte vintern men det är få som har något problem med julfilmer. Om det är filmerna i sig eller om de är en ursäkt för att äta lussebullar och julmust, vet vi inte. 

Vi har listat de sju bästa julfilmerna som du kan streama under december i TV-soffan. Alla filmerna hittar du hos TV.nu, som guidar till allt innehåll från de största Playtjänsterna såsom Netflix, HBO Nordic, C More m.fl.     

Här är våra förslag för att uppnå den optimala julkänslan i soffan med TV.nu. 

1. Ensam Hemma 1 och 2 

De här filmerna behöver ingen större beskrivning. Macaulay Culkin springer runt och gillrar fällor som en chef. Optimal julfilm. 

Ladda ner TV.nu appen, för att se vart du kan streama filmen

2. Die Hard 1

Ingen klassisk julfilm för de flesta. Men det är också av den anledningen som den petar sig in på listan. När man sett klart på de klassiska, mysiga julfilmerna kan det vara skönt att byta till en annorlunda variant. 

3. Love Actually 

Här har vi en riktigt mysig film. Flera olika personer i annorlunda situationer kämpar med sina kärleksförhållanden under julen. Perfekt film att krypa ner i soffan med när det bara återstår några dagar kvar till jul, tillsammans med någon man tycker om. 

I TV.nu:s app hittar du Love Actually och massor av andra filmer som just nu finns att streama.

4. Tomten är far till alla barnen 

En svensk julfilm måste såklart komma in på den här listan. Mycket fylla och bråk är inget man vill ha på julen men filmen är likväl väldigt rolig. Vi rekommenderar att se Tomten är far till alla barnen efter julafton. 

5. Polarexpressen 

En liten pojke som inte tror på jultomten får sitt livs överraskning på julafton. Utanför sitt fönster ser han ett tåg som är på väg till Nordpolen och en konduktör som ber honom stiga ombord. Snart börjar en hisnande resa till jultomtens verkstad. 

Låter väl som alla barns dröm? 

Här kan du ladda ner TV.nu-appen

6. Miraklet i New York 

Vi alla kom till slut till den tidpunkten (förhoppningsvis) när man insåg att tomten inte var på riktigt. Det hände även lillkillen i Miraklet i New York men hela hans värld vände till slut upp och ner. 

7. The Holiday 

The Holiday och Love Actually går under samma kategori. En mysig julfilm som är perfekt när snön faller och det enda man vill göra är att mysa. 

De här filmerna och över 10 000 filmer och serier kan du guida dig till genom TV.nu som samlat allt innehåll från streamingtjänster som Netflix, HBO, C more, SVT Play och självklart även det som går på linjär TV. 

Här kan du ladda ner deras app och söka på allt innehåll