Har du svårt att komma på en bra raggningsreplik? Här är lösningen

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska inleda konversationen med den där gulliga personen man spanat in – här får du några bra tips.


Ett problem många stöter på när de nätdejtar är hur man ska inleda konversationen när man väl hittat någon som verkar intressant. Du vill ju skriva något roligt eller fyndigt som får ditt meddelande att sticka ut ur mängden.

Som tur är har dejtingsajten Match.com löst problemet åt dig. Du kan nämligen skicka en Spotify-låt till personen, som uttrycker det där du inte riktigt kan formulera själv. Dessutom kan du lägga till en låt i din profil, kanske din favoritlåt eller en som säger något om vem du är som person.

Som en hjälp på traven har vi komponerat ihop några förslag på låtar vars titlar även skulle fungera som öppningsrepliker – vissa mer rakt på sak än andra. 

1. "I Knew You Were Waiting (For Me)"

Om du vill vara lite kaxig. Men självsäkerhet är ju ändå en kvalitet som många uppskattar.

2. "Take My Breath Away"

Det gäller att lägga förväntningarna på en rimlig nivå! Både du och dejten känner säkert igen den fina låten från Top Guns soundtrack.

3. "Jag vill vara din, Margareta"

Sten & Stanleys klassiska dänga blir en perfekt raggningsreplik – OM din framtida dejt heter Margareta. 

4. "Let's Do It (Let's Fall In Love)"

Klart ni ska! Lika bra att säga det från start. 

5. "I Bet You Look Good On The Dancefloor"

Bjud ut på dansdejt med den här Arctic Monkeys-låten. 

6. "Du får göra vad du vill med mig ikväll"

Ett erbjudande svårt att motstå. 

7. "Do Me, Baby"

Lite vågat, och vi kan inte lova att den här Prince-låten kommer få den andra parten på fall. Men för dig som vet vad du vill – kör!

8. "Say Something"

Har du fortfarande inga idéer kan du ju i alla fall skicka iväg den här låten, för att uppmana din flirt att dra igång konversationen...

Är du sugen på att börja dejta online? Signa upp dig utan kostnad hos Match.com

Match.com är en av Sveriges största dejtingsajter och varje vecka är det 6 700 personer som går på dejt med någon de träffat via Match.com. När du skapar din profil kan du anpassa den genom att ange allt från utseende till värderingar och intressen – både hos dig själv och vad du söker hos en partner. Allt för att underlätta att du hittar rätt från början! 

Här kan du registrera dig hos Match.com.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?