ANNONS: Innehåll i samarbete med TV.nu

Här är sajten som guidar dig till streamingjättarnas innehåll 

Genom TV.nu guidas du till över 15 000 filmer och 5000 serier hos streamingtjänster som Netflix, HBO Nordic och C more.


Det är en snårig streamingdjungel vi lever i. Filmerna och serierna verkar aldrig befinna sig där man vill att de ska vara.

TV.nu har därför samlat allt innehåll från bland annat Netflix, HBO Nordic, C More och SVT Play. Du väljer de streamingtjänster du betalar för och får en personaliserad tjänst där allt ditt innehåll samlas på ett ställe. 

– Jag tycker själv att det bästa med TV.nu är att man får ut mycket mer av sina streamingabonnemang - jag hittar innehåll som jag inte annars skulle hittat, säger Karl Hahtovirta, VD på TV.nu.

Lina Femtvik, Karl Hahtovirta och Paula Ventura på TV.nu.

Appen hjälper dig att hitta innehållet snabbare

Efter jobbet ska det städas, lagas mat och det ska tränas. På kvällen vill man sedan bädda ner sig i sängen och se en film. Och det, utan att behöva spendera en halvtimma på att leta efter något man vill se. TV.nu vill lösa det problemet, så användarna får ut mer av sin kvalitetstid och fritid. 

– Målet är att vi ska hjälpa användaren att snabbt hitta något att titta på och bli underhållen, när arbetsdagen och middagen är klar, säger Paula Ventura, produktchef på TV.nu. 

Ladda ner TV.nu-appen gratis 

Just nu guidar TV.nu dig till över 15 000 filmer och 5000 serier som finns att streama från både betal- och gratistjänster. Appen har laddats ner över 3 miljoner gånger i Sverige och du laddar enkelt ner den till iPhone och Android här. Och ja, den är helt gratis. 

TV
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Lägger du ner alldeles för mycket tid på att hitta en film?
Tack för din röst!
Senaste nytt

När de folkkära tv-formaten backar, blomstrar podcastbranschen ytterligare?

22 Sep 2023, 10:04

30 Mar 2022, 09:46
Artikeln uppdateras.

3,7 miljarder* i nattens jackpotdragning – så får man 3 bet för 35 kr

3 Jul 2020, 16:25
Idag på USA:s självständighetsdag kan någon vinna 3,7 miljarder*. Det är i populära PowerBall man kan ta hem miljardpotten – som är helt unik för svenska spelare. Nu har spelsajten Lottoland dessutom ett erbjudande lagom till nattens dragning.

7,4 miljarder* i helgens jackpottar: För 25 kr får man lägga 2 bet

25 Jun 2020, 08:45
3,7 miljarder kronor* ligger i potten för PowerBall. Samma summa ligger även i potten för MegaMillions. Det finns alltså chans på två olika miljardpottar och totalt 7,4 miljarder kronor* på en och samma helg nu när Lottoland har valt att boosta jackpotten för enbart svenskar.

Klockorna vi älskar - för alla tillfällen

13 Mar 2020, 10:56
Möjligheten att kunna mixa och matcha klocka efter både outfit och humör är viktigt för den modeintresserade kvinnan. Här listar vi 12 presentaskar med klockor från grymma Boom Watches!

5 sanningar om din tandborste

18 Feb 2020, 09:03
Vi lägger massor av tid på träning, kost och hygien, men glömmer lätt att vår munhygien är minst lika viktigt för ett hälsosamt liv. Visste du att genomsnittssvensken byter tandborste/tandborsthuvud 1,4 gånger per år, vilket låter lite ofräscht ... Så hur ofta ska man egentligen byta tandborste?