Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i smarbete med TV.nu

Här är sajten som guidar dig till streamingjättarnas innehåll 

Sponsrat innehåll | 12/01/2018 15:59

Genom TV.nu guidas du till över 15 000 filmer och 5000 serier hos streamingtjänster som Netflix, HBO Nordic och C more.

Det är en snårig streamingdjungel vi lever i. Filmerna och serierna verkar aldrig befinna sig där man vill att de ska vara.

TV.nu har därför samlat allt innehåll från bland annat Netflix, HBO Nordic, C More och SVT Play. Du väljer de streamingtjänster du betalar för och får en personaliserad tjänst där allt ditt innehåll samlas på ett ställe. 

– Jag tycker själv att det bästa med TV.nu är att man får ut mycket mer av sina streamingabonnemang - jag hittar innehåll som jag inte annars skulle hittat, säger Karl Hahtovirta, VD på TV.nu.

Lina Femtvik, Karl Hahtovirta och Paula Ventura på TV.nu.

Appen hjälper dig att hitta innehållet snabbare

Efter jobbet ska det städas, lagas mat och det ska tränas. På kvällen vill man sedan bädda ner sig i sängen och se en film. Och det, utan att behöva spendera en halvtimma på att leta efter något man vill se. TV.nu vill lösa det problemet, så användarna får ut mer av sin kvalitetstid och fritid. 

– Målet är att vi ska hjälpa användaren att snabbt hitta något att titta på och bli underhållen, när arbetsdagen och middagen är klar, säger Paula Ventura, produktchef på TV.nu. 

Ladda ner TV.nu-appen gratis 

Just nu guidar TV.nu dig till över 15 000 filmer och 5000 serier som finns att streama från både betal- och gratistjänster. Appen har laddats ner över 3 miljoner gånger i Sverige och du laddar enkelt ner den till iPhone och Android här. Och ja, den är helt gratis. 

Lägger du ner alldeles för mycket tid på att hitta en film?
TV
TV