Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med GoodOnes

5 tröttsamma saker som bara vi appdejtare förstår…

1 av 1

Sponsrat innehåll | 06/06/2018 13:00

​Alltså HUR trött är man inte på urvattnad, ytlig appdejting? Vi har listat 5 saker som vi dissat sedan länge och allt om det NYA sättet att träffa schyssta singlar!

Börjar du också ge upp spelet på oseriösa dejtingappar och kvart i tre ragg? Då kanske du blir glad att höra att det finns ett nytt sätt att träffa singlar! 

GoodOnes är en gratis svensk dejtingapp som genom legitimering med BankID fått till schysstare och respektfullare dejting.

Ladda ner GoodOnes appen här 

Sakerna vi bara är SÅ trötta på:

1. När alla bara vill ligga. Vi har alla fått dem. Bootycalls och ”Läget?”-mess skickade kl. 02.45. Hallå?! Vad hände med att bara träffa nya människor?

2. Alla matcher som inte bli något mer.  Alla dessa högerswipes som bara blir just en swipe.

3. Dagens dickpic! Dickpics, som man inte har bett om, är bara så kränkande! Det värsta är att man får typ en om dagen… 

4. Ytliga presentationer. Profiltexter i stil med ”fråga om du vill veta något” är bara så… Aaah men come on? SKRIV BARA! Något kan du väl komma på om dig själv! 

5. Tråkiga överraskningar på dejten. Jonas, 25, visar sig IRL vara frånskilda Janne, 35. Så trist med alla fejkprofiler och troll! 

Svenska gratis-appen är lösningen 

Onekligen är du trött på att dessa saker sker hela tiden. Vem skulle inte vara det? Med GoodOnes är förhoppningen att ovanstående scenarion ska försvinna. I appen måste man nämligen legitimera sig med BankID och väldigt få skickar dickpics om man är tvungen att lämna ut sina personuppgifter... 

De som inte kan uppföra sig blir portade forever! 

Om du vill prova schysst dejting gratis så laddar du ner appen till både Android och iPhone här.

PS. När du använder BankID kan ingen se dina bankkonton eller annan känslig information. BankID är endast ett sätt att legitimera sig, precis som ditt pass. 

Är du också trött på ytliga dejtingappar?