Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Multilotto

5 häftiga platser som är perfekta att fira nyår på

Vänner på nyårsfest och fyrverkerier på Maldiverna
1 av 1

Vilken plats skulle du helst fira in 2019 på?

Sponsrat innehåll | 02/11/2018 09:20

Drömmer du om att fira nyår utomlands? Här är våra bästa tips på resmål som garanterar dig ett riktigt bra nyårsfirande.

Är du sugen på att slippa nyårshetsen och det kalla vädret i Sverige borde du istället välja att spendera nyårsafton på en annan spännande destination. 

Klirrar det lite tomt i reskassan efter alla julklappsinköp? På lotteriet EuroJackpot har du chans att vinna hela 928 miljoner – tänk vilket nyårsfirande du kan ha då! Det kostar 25 kronor att spela och du kan lägga din rad här.

1. New York

New York

Vem vill inte fira in det nya året i New York? Titta på den klassiska Ball Drop-ceremonin på Times Square eller ta en båttur på Hudsonfloden för att se fyrverkerierna över Manhattans skyline.

2. Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio har ett av världens största nyårsfiranden med miljoner människor som samlas på den berömda Copacabanastranden. Till skillnad från i Sverige bär man inte svart, utan de flesta är klädda i vitt eftersom det tros skänka lycka till det kommande året.

3. Maldiverna

Maldiverna

Hur skönt vore det inte att fly nyårsstressen och åka på en lyxig semester till Maldiverna? Bara sola, bada, snorkla och äta god mat tillsammans med någon du tycker om.

Här kan du spela på EuroJackpot och vinna 928 miljoner kronor.

4. Dubai

Dubai

Dubai är ett ultimat ställe för nyårsfirande – här gillar man att slå på stort. De slog till exempel världsrekord i storlek på fyrverkerishow 2018. Här äter du på lyxiga restauranger, går på glamorösa baler och fester eller hänger på stranden. 

5. Kapstaden

Kapstaden

Firar du nyår i Kapstaden är bästa tipset att ta linbanan upp till Taffelberget för att fira in tolvslaget med utsikt över hela staden och alla fyrverkerier. I Sydafrika måste du också åka på safari i nationalparken Krugerparken, där du har chans att se "The Big Five".

Vill du ha råd att åka på en riktigt lyxig resa – och bjuda med alla dina vänner – kan du spela på EuroJackpot hos Multilotto, där jackpotten just nu ligger på 928 miljoner kronor. EuroJackpot har dessutom högre sannolikhet för vinst i jämförelse med många andra lotterier.

Lägg din rad här för 25 kronor och ha chans att vinna jackpotten på 928 miljoner.