Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Multilotto

Du kan vinna 10,3 miljarder kronor ikväll – hur hade du spenderat pengarna?

Flickvän får julklapp och par som vinner miljarder på lotto

Tänk vilka fina julklappar du kan köpa för 10,3 miljarder kronor!

Sponsrat innehåll | 08/11/2018 09:43

Visst skulle det vara en dröm att vinna några miljoner på lotto? Ta dina drömmar till en ny nivå istället - nu kan du vinna flera miljarder kronor. Det är svårt att tänka sig en bättre julklapp.

Juletider närmar sig, och på lotteriet Christmas Lotto har du nu chansen att vinna en ovanligt stor jackpot. Den är nämligen värd hela 10,3 miljarder kronor. Det är hos Multilotto som du kan spela på Christmas Lotto, ett lotteri som bara finns tillgängligt där.

Här kan du lägga din rad – jackpotten är den största i världen.

 Satsar du 20 kronor kan du vinna 103 miljoner, men om du använder deras boostfunktion får du för ytterligare 40 kronor chans att vinna hela 10,3 miljarder kronor – vid varje dragning. 

Köp din lott här.

Vad hade du spenderat vinsten på? Kanske en privat ö, ett eget plan eller varför inte ett fotbollslag? Allt och lite till är möjligt. 

Christmas Lotto har dragning sex gånger i veckan, vilket ger dig möjlighet att vinna jackpotten alla dagar förutom söndagar. 

Så här gör du för att spela:

1. Surfa in på Multilottos sajt här.

2. Välj 6 nummer mellan 1-49. 

3. Välj ett tilläggsnummer från 1-42. 

4. Betala och vänta på dragningen!

Lycka till!