Det är magasinet Forbes årliga lista över bäst betalda idrottare i världen som även redogör för hur mycket stjärnorna drar in vid sidan av deras sporter.

Där har den japanska tennisspelaren Naomi Osaka, som har bott i USA sedan hon var tre år, fint sällskap.

Framför sig på listan över sponsoravtalens värde har hon Roger Federer, Lebron James och Tiger Woods och närmast bakom finns Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och Tom Brady.

Men när det kommer till den totala summan som Osaka har dragit in under de senaste tolv månaderna är 24-åringen en bit ifrån toppen.

Med totalt 589 miljoner kronor är hon först på 19:e plats.

Osaka har varit öppen med sin kamp mot psykisk ohälsa, som blev en offentlig angelägenhet efter att hon i fjol drog sig ur Franska mästerskapen och tog en paus från tennisen.

Paris SG:s fotbollsstjärna Lionel Messi toppar på 1,3 miljarder kronor.

Beskedet: Förra världsettan avslutar karriären

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Guldtorkan är över för volleybolldamerna i Örebro Volley. Laget vann den tredje SM-finalen mot det regerande mästarlaget Engelholm med 3–1 i set och tog därmed hem SM-guldet via 3–0 i matcher.

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.