Armstrong cyklar Giro d'Italia

"Att inte ha deltagit någon gång i Giro d'Italia är något jag ångrat"


Lance Armstrong cyklar Giro d'Italia 2009. Det blir amerikanens första deltagande i den italienska cykeltävlingen.

- Att inte ha deltagit någon gång i Giro d'Italia är något jag ångrat. Jag skulle verkligen vilja göra det, nu när det är hundraårsjubileum, sade Armstrong nyligen.

Giro d'Italias tävlingschef Angelo Zomegnan berättade för La Gazzetta dello Sport för ett par dagar sedan att Armstrong fått en inbjudan. Och i dag kommer det att hållas en presskonferens som bekräftar Armstrongs deltagande.

Mer information följer.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Debutanten sprang hem segern i Lidingöloppet

Viktig seger för Grant och Stark: "Otroligt"

1 timme sedan
Maja Stark och Linn Grant har vunnit sin första Solheim Cup-match tillsammans. Och det var välbehövligt. USA leder fortfarande totalt, nu med 7–5.

Lista: Här säljs den dyraste ölen – i hela SHL

2 timmar sedan
En ny SHL-säsong har inletts. Tusentals supportrar flockas för att stötta sina lag varje vecka. Många är det också som under hockeymatcherna unnar sig en kall öl. Men frågan är var den dyraste ölen egentligen säljs?

Max Verstappen snabbast i kvalet

3 timmar sedan
Den senaste formel 1-tävlingen i Singapore blev en besvikelse för Red Bull-föraren Max Verstappen. Nu får han en chans till revansch i Japan. Under kvalet till söndagens tävling var han snabbast och tog därmed pole position.

Allsvenska ledarstaben 2023: Han tjänar mest i IFK Göteborg

idag 10:18
Nyheter24 har tittat närmare på hur lönelistan i allsvenska storklubben IFK Göteborgs ledarstab ser ut. Genom att se på sex personers årsinkomst har vi kunnat ta reda på vem som egentligen tjänar mest.

Wiktor Nilsson i målform när Djurgården vann

idag 08:40
Hemmalaget Djurgården tog hem de tre poängen efter seger mot Björklöven i Hockeyallsvenskan. 5-3 (1-0, 1-1, 3-2) slutade matchen på fredagen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.