Tyskland åkte ur Fotbolls-VM och hånas av Ryanair.
Tyskland åkte ur Fotbolls-VM och hånas av Ryanair.

Flygbolaget hånar stornationerna efter uttågen

Det tyska och belgiska fotbollslandslagen stod båda för stora fiaskon och åkte ur gruppspelet i Fotbolls-VM. Nu hånar flygbolaget stornationerna på twitter.


Det tyska landslaget vann igår sin match i Fotbolls-VM mot Costa Rica med 4-2. Det räckte dock inte för avancemang ur gruppspelet, då Tyskland enbart lyckades skrapa ihop fyra poäng, vilket innebar att man slutade på en tredjeplats i gruppen. "Die Mannschaft" åker alltså ut redan i gruppspelet för andra VM:et i rad. 

Tyskland var inte den enda stornationen som floppade rejält. Belgien misslyckades med att vinna mot Kroatien (matchen slutade 0-0) under gårdagen vilket innebar att även de stod för ett stort fiasko i gruppspelet.

Hånas av flygbolaget

Nu hånas fotbollslandslagen överallt på sociala medier. Bland annat la flygbolaget Ryanair upp en tweet under gårdagskvällen där de hånade stornationerna med texten: "Carrying Poland (bild på målvakten Wojciech Szczęsny), Carrying France (bild på storstjärnan Kylian Mbappe), Carrying Germany and Belgium (bild på ett flygplan).

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!