Yvette Hermundstad är programledare för Vinterstudion.
Yvette Hermundstad är programledare för Vinterstudion. - Foto: Ulf Palm/Jonas Ekströmer/TT

Allt om Yvette Hermundstad: Lyxiga villan, maken Nicklas och feta inkomsten

Yvette Hermundstad är en av SVT:s mest folkkära programledare. Men vad vet du egentligen om henne? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om 52-åringen.


För många är Yvette Hermundstad, 52, ett välbekant ansikte i tv-rutan, som programledare för SVT-succén Vinterstudion med André Pops, 51.

Men Yvette Hermundstad gör mer än bara sport. Hon har även varit programledare för kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande, Morgonstudion och Mitt i naturen.

Nyheter24 har samlat det som googlas mest om den populära programledaren. 

Yvette Hermundstad make – är hon gift med Nicklas Hermundstad?

Yvette är gift med sin man Nicklas Hermundstad, 56. Paret bor tillsammans i ett hus i Stockholms skärgård, sedan 16 år tillbaka. 

Yvette Hermundstad familj – har hon barn?

Yvette Hermundstad har två barn med Nicklas Hermundstad och det är Oliver Hermundstad, 20 år, och Mathilde Hermundstad, 16.

Hur bor Yvette Hermundstad?

I 16 år har Yvette Hermundstad huserat i ett gammalt hus vid havet i Stockholms skärgård. Det drömlika huset har flera stora utrymmen och i en intervju med Expressens Leva&Bo berättar hon att hennes favoritrum är uterummen.

– Sedan 16 år bor jag i Stockholms skärgård. Som jämte är jag uppväxt med fjället och vidderna, här ute ger havet mig samma frihetskänsla. Jag stortrivs oavsett årstid i ett hus som i grunden är från sekelskiftet och sedan ut- och ombyggt på modernt vis, säger Yvette Hermundstad till tidningen.

Enligt uppgifter på Booli är huset 198 kvadratmeter och byggt 1915, och värderas till 15 miljoner kronor. 

Yvette Hermundstad lön – hur mycket tjänar Vintersudion-profilen? 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, så tjänade Yvette Hermundstad 590 000 kronor år 2022. Det blir en månadslön på 49 166 kronor. 

Men det rullar in pengar även på andra håll. Här kan du läsa om miljonregnet över Yvette Hermundstad, och vad hon har i lön.

Yvette Hermundstad ålder – hur gammal är hon? 

Yvette Hermundstad föddes den 1 oktober 1971, och fyllde 52 år hösten 2023.

Yvette Hermundstad – Victoriakonserten 

Yvette Hermundstad har lett Victoriakonserten fem gånger, senast 2023. Konserten sänds på SVT, och är en del av Victoriadagarna på Öland då kronprinsessan Victoria firas. 

Nyfiken på att veta mer om Vinterstudion? 

Här kan du läsa allt om André Pops: Frun, barnen och vad han tjänar på SVT.

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!