Red Bulls Max Verstappen startar som nummer ett i spaniens GP.
Red Bulls Max Verstappen startar som nummer ett i spaniens GP. - Foto: Joan Monfort/AP/TT

Verstappen: Red Bull kan vinna alla lopp

Kan Red Bull ta hem vartenda lopp den här säsongen? Efter kvalet till Spaniens GP ser det inte ut som att stallets segersvit bryts i Barcelona.


Max Verstappen hade den i särklass bästa kvaltiden och kommer att starta längst fram i söndagens lopp. Nederländaren tror själv att det kan bli idel Red Bull på pallen den här säsongen.

— Som det ser ut nu kan vi göra det, sade han inför helgens lopp.

Lagkamraten Sergio Perez kommer med största sannolikhet att få svårt att utmana om segern, mexikanen hade ett dåligt kval och startar från plats 11.

Bakom Verstappen startar Ferraris Carlos Sainz och McLarens Lando Norris.

Kvalets stora skräll var Ferrariföraren Charles Leclercs urusla tid. Monegasken var hela två tiondelar från att ta sig vidare till den andra kvalomgången och startar näst sist i morgondagens GP.

— Otroligt, sade Leclerc efter att ha konstaterat att hans bil inte höll måttet.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander "en möjlighet" nästa match

1 timme sedan

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.