Patrick Ekwall berättar detaljerat om när han fick lämna TV4.
Patrick Ekwall berättar detaljerat om när han fick lämna TV4. - Foto: Stella Pictures & Pontus Lundahl/TT

Patrick Ekwall avslöjar detaljerna – fick sparken från TV4 på Stureplanskrog: "Råtta"

I 23 år var Patrick Ekwall en del av TV4-sporten. Sedan fick han plötsligt sparken – under en frukost på Stureplanskrogen Riche.


Sju år har gått sedan Patrick Ekwall fick lämna TV4. I podden "TV-fabriken" berättar han hur det gick till när han fick lämna kanalen, efter 23 år. 

Det var under en frukost på Stockholmskrogen Riche som sportchefen Erik Westberg gav Ekwall beskedet om att han inte fick något nytt avtal med TV4. 

– Det var en sån jävla bisarr situation. Det var en frukost. Vi småsnackade, men jag märkte tidigt att, fan det är någonting, säger Ekwall i podden och fortsätter:

– Han fick fram det efter ett tag men jag såg att han tyckte att det var otroligt svårt. Då satt vi mitt i frukosten. Jag blev så chockad. Till slut reste jag mig och gick. 

Här kan du läsa om hur Patrick Ekwall träffade sin nya flickvän Camilla Coene.

Patrick Ekwall om avskedet från TV4

Patrick Ekwall berättar vidare att han fortfarande inte vet varför han fick sluta, trots att han frågat sin tidigare chef flera gånger. 

– Jag har ändå frågat Erik Westberg flera gånger. Han säger att han inte vill säga det. Det handlade inte om hur jag var eller vad jag gjort utan om något annat, säger han och fortsätter:

– Jag tror inte att Westberg tog beslutet själv utan att det var någon annan råtta på TV4. Någon chef, säkert någon som inte vill stå för det beslutet.

Här kan du läsa fler nyheter om Patrick Ekwall.

TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!