Måndag 25 Okt
Stockholm

Hollywood fick se Denver utjämna

LA Lakers besegrades av Denver Nuggets på hemmaplan inför flera kända ansikten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

– Det kommer att bli en lång serie.

Den självklara analysen kommer från Denver Nuggets coach George Karl efter lagets knappa vinst över LA Lakers. 106-103 till gästerna innebär att det nu står 1-1 i matcher i NBA-semifinalen.

Matchbilden var snarlik den från den första matchen, men med skillnaden att Denver den här gången hade marginalerna på sin sida. 34 respektive 27 poäng av stjärnorna Carmelo Anthony och Chauncey Billups var det som vägde över till Colorado-lagets fördel.

– Det var ett krav att vi skulle vinna den här matchen. Det fanns en inre ande hos oss. Vi är ett mycket smartare, mentalt starkare lag nu än förra året. Det var en grymt vinst, sade George Karl enligt ESPN.

På läktaren i Staples Center i Los Angeles satt som vanligt Hollywoodeliten och höll på sitt hemmalag. Men Tom Cruise, Val Kilmer, Denzel Washington, Guy Ritchie, Jack Nicholson, Teri Hatcher och Leonardo DiCaprio får lov att komma tillbaka när serien återvänder till västkusten efter några dagar i Denver.

– De har hemmaplansfördel nu. Det är dags att åka till Denver och se om vi kan göra detsamma som dem. Det är inte för inte vi är det bästa bortalaget i NBA, sa Lakersstjärnan Kobe Bryant självsäkert.

Som George Karl sa, räkna med en lång serie.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela